به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، پس از حادثه سیل فروردین ماه سال جاری در مناطق مختلف کشور، دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان در نخستین روزهای کاری سال جاری و در حرکتی خود جوش اقدام به جمع آوری کمک های مردمی به منظور یاری رسانی به هموطنان سیل زده نمودند.
این کمک ها در قالب ستاد متمرکز همیاری و کمک به هموطنان سیل زده در دانشگاه صنعتی اصفهان ساماندهی و با ایجاد موکب خدمت رسانی این دانشگاه در شهرستان معمولان استان لرستان، در چند مرحله اقلام غیرنقدی متعددی شامل حدود ۷ تن برنج، ۵ هزار قرص نان، ۱۲ تن آرد، ۶۰ حلب روغن، ۲۰۰ کیلوگوشت گرم، ۲۵۰ کیلو رب گوجه فرنگی، قریب به ۳ هزار متر مربع موکت، ۱۰ تخته فرش ۱۲ متری، ۵۰۰ تخته پتو و حدود ۱۲ هزارکیک و آبمیوه به مناطق سیل زده ارسال گردید.
در ادامه این حرکت خودجوش، دانشگاه صنعتی اصفهان ضمن اعزام دو دستگاه ماشین آلات سنگین متعلق به این دانشگاه شامل یک دستگاه کامیون ولوو ۱۰ تن و نیز یک دستگاه لودر به منظور تسهیل امدادرسانی به هموطنان عزیز سیل زده، با تسهیل فرآیند اداری برای کارکنان متقاضی خدمت در این مناطق مبنی برعدم نیاز به اخذ مرخصی توسط آنان، گروه های جهادی متعددی را برای خدمت رسانی به این مناطق اعزام نمود.
با ادامه عزیمت گروه های جهادی با حضور چشمگیر دانشجویان و نیز کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، این گروه ها در بخش های مختلف تخصصی شامل خدماتی و عمرانی و نیز انجام فعالیت های آموزشی برای دانش آموزان بازمانده از تحصیل، خدمت رسانی نمودند.
در بخش کمک های نقدی نیز تعداد قابل توجهی از اعضای هیئت علمی و کارکنان این دانشگاه یک تا چند روز از حقوق خود را به منظور کمک به هموطنان عزیز سیل زده اعطاء نمودند که با تجمیع این کمک ها و نیز دیگر دیگر هدایای نقدی جمع آوری شده توسط گروه های خودجوش دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان، ده ها میلیون میلیون ریال کمک های نقدی به هموطنان سیل زده اعطاء گردید.
اینک و با عنایت به تخریب بیش از یک هزار و۴۰۰ مدرسه در سیل های ماه های اخیر در کشور، دانشگاه صنعتی اصفهان در راستای رسالت علمی و آموزشی خود و نیز به منظور یاری رسانی به دانش آموزان مناطق سیل زده، بازسازی و تجهیز کامل مدرسه ۱۲ کلاسه شهید کاظمی شهرستان پلدختر را به همت دانشگاهیان این دانشگاه در دستور کار قرار داده است.
پس از برآورد ۴ میلیارد ریالی هزینه بازسازی این مدرسه، با اعلام فراخوان کمک برای این پروژه، در آغاز کار مبلغی بالغ بر یک میلیارد ریال توسط دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان اعطاء و این حرکت فرهنگی آموزشی به یک پویش عمومی با عنوان (میم مثل مدرسه) در اصفهان مبدل شد.
اکنون دانشگاه صنعتی اصفهان پرچم دار این حرکت ارزشمند است و برای به ثمر رساند این پروژه و تحویل مدرسه در آغاز سال تحصیلی به دانش آموزان عزیز پلدختری، ضمن انجام عملیات عمرانی به صورت فشرده، تیم های عملیاتی در قالب گروه های جهادی بطور هفتگی از این دانشگاه صنعتی اصفهان به شهرستان پلدختر اعزام می نماید.
دانشگاهیان و عموم مردم نوع دوست و مهربان به منظور یاری رسانی در تکمیل این پروژه ارزشمند فرهنگی آموزشی می توانند به صفحه اختصاصی اینستاگرام
iut.news
مراجعه و یا با شماره تلفن ۰۳۱۳۳۹۱۳۹۵۸ تماس حاصل نمایند.