وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تا پایان سال جاری سیستم ارجاع و طرح پزشک خانواده در ۵۰ درصد مناطق کشور و تا نیمه دوم سال آینده در ۱۰۰درصد مناطق راه اندازی می شود.
به گزارش وب دا، دکتر سعید نمکی پنجشنبه شب در دیدار با اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و استاندار خراسان رضوی در مشهد افزود: حدود ۹۰ سامانه در وزارت بهداشت راه اندازی شده و این سامانه ها جزیره ای عمل می کنند که همه آنها به یک سامانه واحد تبدیل می شوند.
وی اظهار داشت: هم اکنون ضریب اشغال در ۵ هزار تخت بیمارستانی کشور ۳۰ درصد و در مراکز خصوصی ۲.۴ درصد می باشد که این امر باید ساماندهی شود.
وی با اشاره به اعتبارات بیمه سلامت در کشور گفت: اعتبارات بیمه سلامت در سال ۱۳۹۲ حدود ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بود که هم اکنون با ۱۸ هزار میلیارد تومان نمی توانیم آن را جمع کنیم.
دکتر نمکی افزود: با راه اندازی سیستم الکترونیک ۲ و نیم میلیون دفترچه در کشور حذف شد که این امر کمک بزرگی برای حوزه درمان است.
وی اظهار داشت: بیمه همگانی بدون سیستم ارجاع، نبود پرونده الکترونیک سلامت و پزشک معنایی ندارد.
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به صرفه جویی در حوزه درمان، گفت: با اجرای طرح تحول سلامت در بسیاری از اعتبارات صرفه جویی شده است.
دکتر نمکی افزود: سقف بیمه ها نیز از امروز حذف می شود تا مردم بتوانند درمان بیماری های احتمالی را در بیمارستان ها بدون هیچ مشکلی انجام دهند.
وی در ادامه به مشکلات خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: این استان به ویژه شهر مشهد دارای دو نوع مشکلات از جمله مسائل خاص و موضوعات متاثر از این کلانشهر است و سالانه بیش از ۳۰ میلیون زائر به مشهد مقدس سفر می کنند که این حجم مسافر نیازمند خدمات بیشتر بهداشتی و درمانی به مردم است.
وزیر بهداشت افزود: خراسان رضوی هم مرز با کشور افغانستان است و مشهد از ظرفیت بسیار درمانی برخوردار است که باید گردشگری سلامت در آن رونق یابد.
استاندار خراسان رضوی نیز در این دیدار گفت: مشهد ظرفیت تبدیل به قطب گردشگری سلامت را به ویژه برای اتباع خارجی دارد.
علیرضا رزم حسینی افزود: وزارت بهداشت باید سرمایه گذاری غیر دولتی در حوزه سلامت را در خراسان رضوی تسهیل کند.
وی اظهار داشت: اتباع خارجی از جمله اتباع افغانستانی تمایل سرمایه گذاری در بخش سلامت در این استان را دارند.
{jcomments on}