کاظمی ذهابی/وبدا
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور بررسی روند ساخت پروژه ها ی بهداشتی درمانی در استان لرستان، وارد خرم آباد شد.
به گزارش وبدا لرستان در این سفر دکتر سید کامل تقوی نژاد با بازدید از این پروژه ها و حضور در جلسه ی شورای توسعه و برنامه ریزی استان در مورد برنامه های وزارت در راستای روند ادامه ی ساخت این پروژه ها تصمیمات خود را ارائه کرد.
در این سفر همچنین مهندس امیر ساکی مدیرکل منابع فیزیکی وزارت بهداشت حضور داشت.
بازدید از چند پروژه ی درمانی، آموزشی
در اولین برنامه ی این سفر، مهندس امیر ساکی با حضور در مجتمع آموزش پزشکی پردیس کمالوند از ساختمان های در دست ساخت بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی نیایش، خوابگاه دانشجویی و کتابخانه ی این مجتمع بازدید کرد.
وی همچنین از ساختمان های کلینیک تخصصی مرکز آموزشی درمانی شهدای عشایر و مرکز غربالگری سرطان در خرم آباد بازدید کرد. در این بازدید ها دکتر صفدری معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر علی فرهادی مدیر کل حوزه ی ریاست و مهندس حاجیان مدیر دفتر فنی دانشگاه نیز حضور داشتند.
حضور در شورای توسعه و برنامه ریزی استان لرستان
در روز دوم از این سفر دکتر تقوی نژاد و مهندس ساکی با حضور در استانداری لرستان در جلسه ی شورای توسعه و برنامه ریزی استان شرکت کردند.
در این شورا که به ریاست استاندار لرستان برگزار شد، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا، مدیر کل صندوق توسعه ی ملی، معاون سازمان برنامه ریزی و بودجه کشور و مدیران کل دستگاه های اجرایی لرستان حضور داشتند.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت:
جلسات هماهنگی برای تکمیل پروژه های نیمه تمام برگزار می شود
دکتر تقوی نژاد در شورای توسعه و برنامه ریزی استان لرستان گفت: برای تسریع در روند ساخت پروژه های بیمارستان های نیایش خرم آباد، ۲۰۰ تختخوابی دورود و کوهدشت جلسه ای مشترک را با فرمانده قرارگاه خاتم و مدیران عامل بانک های مختلف برگزار خواهیم کرد تا در نهایت به یک رویه ی موثر و تاثیرگذار برسیم. سایر پروژه ها که عمدتا بهداشتی هستند عمدتا پیشرفت نزدیک به ۹۰ درصد داشته اند. در سالجاری باید تمامی دستگاه های اجرایی با هم هماهنگ شده و برای مقابله با فشارهای اقتصادی تحمیل شده از طرف دشمنان برنامه ریزی داشته باشند.
وی همچنین با تقدیر از زحمات مجموعه دانشگاه علوم پزشکی در مقابله با بحران سیل فروردین ماه در لرستان عنوان کرد: اقدامات دانشگاه در خصوص خدمات سلامت ارائه شده به سیل زدگان به ویژه پیشگیری از بروز اپیدمی بیماری های واگیر جای تقدیر دارد به ویژه این که این اقدامات مورد توجه مجامع بین المللی قرار گرفت چرا که موارد مشابه و حتی با بعد تخریبی کمتر در سایر نقاط دنیا تلفان جانی و اپیدمی های شدید بیماری را ایجاد کرده است.