معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اجرای برنامه حذف هپاتیت تا سال ۱۴۱۰ خبر داد.
دکتر مهدی قلیان در گفتگو با وب دا با بیان اینکه هپاتیت یکی از اصلی ترین عوامل سیروز، سرطان کبد و نارسایی کبدی به شمار می رود اظهار کرد: با تلاش های موثر در دو دهه اخیر و با استفاده از ظرفیت های شبکه بهداشتی در بدنه اجرایی و علمی کشور مبنی بر تولید واکسن در داخل و تولید داروهای هپاتیت C ، شیوع بیماری هپاتیت BوC کاهش یافته است.
وی خاطر نشان کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده متعهد هستیم تا با بهره گیری از تمام توان علمی و اجرایی نظام بهداشتی – درمانی و تدوین برنامه جامع حذف هپاتیت در ایران تا سال ۱۴۱۰ که به واسطه بهره گیری از داروهای موثر و کارآمد در دستور کار قرار گرفته است در جهت حذف هپاتیت گام برداریم.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: دستیابی به این هدف مهم نیازمند ارتقاء سطح دانش جامعه و ایجاد فرهنگ آگاهی از هپاتیت ، آموزش و بیماریابی فعال در گروههای پرخطر به ویژه بیماران هموفیلی ، تالاسمی ، دیالیزی ، معتادان تزریقی و افراد با سابقه زندان است .
دکتر مهدی قلیان افزود: با برنامه های جامع واکسیناسیون هپاتیت B در نوزادان و گروههای پرخطر، شیوع هپاتیت B در کشور رو به کاهش است و کنترل آن جزء اهداف عالی نظام سلامت است.
وی با بیان اینکه ششم مرداد روز جهانی هپاتیت نام گذاری شده است و این روز فرصت مناسبی را برای افزایش حداکثری آگاهی عموم جامعه نسبت به راههای انتقال، پیشگیری و درمان هپاتیت های ویروسی فراهم نموده است خاطر نشان کرد: برگزاری کمپین های دانشجویی، توزیع بسته های آموزشی، برگزاری نشست های آموزشی و اطلاع رسانی از طریق رسانه های گروهی از جمله برنامه هایی است که در این راستا در دستور کار قرار گرفته است.
{jcomments on}