استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: کنگره بین المللی التهاب سیستم عصبی زمینه ساز انتقال تجربیات علمی است و باعث پرداختن به ابعاد مختلف درمانی یک بیماری می شود.
دکتر محسن فروغی پور، در گفتگو با وب ا، با بیان اینکه برگزاری کنگره بین المللی التهاب سیستم عصبی باعث تبادل هر چه بیشتر تجربیات اساتید و ودانشجویان می شود وبه دلیل انتقال مفاهیم علمی از جایگاه بالاتری برخوردار است، خاطر نشان کرد: در این کنگره به موضوعات محوری مانند صرع ، پارکینسون و ام اس پرداخته شد که هر کدام به نوبه خود موضوعات با اهمیت در التهاب سیستم عصبی محسوب می شوند.
متخصص مغز واعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه سن ابتلا به بیماری ام اس و پارکینسون کاهش یافته است، ابراز کرد: تصور عموم این است که بیماری پارکیسون باید در سنین بالا به سراغ فرد بیاید ولی متاسفانه شاهد آن هستیم که در سنین جوانی فرد مبتلا به این بیماری ها می شود و به دلیل ابتلا به این بیماری از حضور در جامعه امتناع می کند.
دبیر سومین کنگره التهاب سیستم عصبی با بیان اینکه ژنتیک نقش تعیین کننده ای در ابتلا به بیماریهای سیستم عصبی دارد، ابراز کرد: ژنتیک به حدی در ابتلا به این بیماریها موثر است که در برخی از خانواده ها نمونه های مختلف از بیماریهای عصبی را شاهد هستیم به عنوان نمونه فردی در یک خانواده میگرن دارد، نفر بعدی سردردهای مزمن و ... که این موضوع نشان می دهد سیستم عصبی این خانواده مستعد ابتلا به بیماریهای سیستم عصبی است.
استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به ایکه با بررسی های صورت گرفته می توان بیان کرد که کمبود ویتامین d در بدن زمینه ساز بیماری های التهاب سیستم عصبی می شود، ابراز کرد: از همین رو با کمک ارگان های مختلف قرص ویتامین d در بسته غذایی دانشجویان و دانش آموزان گنجانده شد.
دکتر فروغی پور با بیان اینکه سبک زندگی افراد نیز در ابتلا به بیماریهای التهاب سیستم عصبی نقش دارد، ادامه داد: مضطرب بودن ، مصرف کم تر از نیاز میوه و سبزیجات و ویتامین های مانند ویتامین d ، مصرف دخانیات نیز در ابتلا به بیماریها موثر است.
متخصص مغز و اعصاب با اشاره به اینکه در حال حاضر نمی توانیم بیماریهای مثل ام اس را پیشگیری کنیم اما می توانیم تا حدودی این بیماری را کنترل کنیم تا فرد بتواند زندگی عادی خود را ادامه دهد، گفت: با داروها و روش های درمانی متنوع در حال حاضر بیماران ام اس می توانند از زندگی با کیفیت تری بهره مند شوند و کمتر به دلیل بیماری از حضور در اجتماع دوری کنند.
وی عنوان کرد: میزان ابتلا به بیماری های التهاب سیستم عصبی در استان خراسان رضوی و منطقه شرق کشور بالاست و دلایل این اتفاق نیز در حال بررسی است.
{jcomments on}