بر اساس آخرین رتبه بندی دانشگاه های جهان که توسط پایگاه رتبه بندی لایدن منتشر گردید دانشگاه علوم پزشکی مشهد توانست در شاخص های مربوط به این رتبه بندی در حوزه موضوعی بیومدیکال و علوم سلامت ارتقاء یابد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا اظهار کرد: در رتبه بندی لایدن که از سال ۲۰۰۷ انجام می گیرد دانشگاه های جهان بر اساس مقالات ISI مورد پایش قرار می گیرند و شرط ورود یک دانشگاه به این نظام رتبه بندی این است که بایستی حداقل یک هزار مقاله ISI در سال های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷ در مجلات CORE در WEB OF SCIENCE داشته باشد.
دکتر محسن تفقدی خاطر نشان کرد: با توجه به آخرین نسخه رتبه بندی منتشر شده توسط این پایگاه، دانشگاه علوم پزشکی مشهد در شاخص اثرگذاری علمی(Scientific impact) توانست در حوزه موضوعی بیومدیکال و علوم سلامت از رتبه ۴۲۶ به رتبه ۴۰۳ در جهان ارتقا یابد. همچنین دانشگاه در این حوزه در شاخص همکاری علمی(Collaboration) نیز از رتبه ۴۹۱ به رتبه ۴۷۴ ارتقا یافت.
وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سطح دانشگاه های آسیا نیز به ترتیب رتبه ۱۱۲ در شاخص اثرگذاری علمی و در شاخص همکاری رتبه ۱۲۱ را کسب نمود.
دکتر تفقدی با اشاره به این مطلب که پیش از این دانشگاه در اردیبهشت سال جاری توانسته بود در جمع ۱۵۰ دانشگاه برتر جهان قرار گیرد اظهار امیدواری کرد: در رتبه بندی دانشگاه های عصر طلایی تایمز نیز که در اواخر ژوئن ۲۰۱۹ منتشر می شود دانشگاه علوم پزشکی مشهد جایگاه درخورتوجهی را کسب نماید.
در رتبه بندی لایدن در شاخص اثرگذاری (Impact)، تعداد و سهم مقالات دانشگاه از یک درصد برتر پراستنادترین مقالات دنیا، تعداد و سهم مقالات دانشگاه از ۱۰ درصد برتر پراستنادترین مقالات دنیا، تعداد و سهم مقالات دانشگاه از ۵۰ درصد برتر پراستنادترین مقالات دنیا، تعداد کل استنادات داده شده به مقالات دانشگاه، تعداد کل استنادات داده شده به مقالات دانشگاه بر اساس رشته و سال لحاظ می گردد.
در شاخص همکار ( (Collaboration) نیز بر اساس تعداد مقالات دانشگاه با همکاری یک یا بیشتر از یک نویسنده از دانشگاه های دیگر، تعداد مقالات دانشگاه با همکاری نویسندگانی از دو یا بیشتر از دو کشور خارجی، تعداد مقالات دانشگاه با همکاری یک یا بیشتر از یک سازمان صنعتی، تعداد مقالات دانشگاه با همکاری نویسندگان خارج دانشگاه که در فاصله کمتر از ۱۰۰ کیلومتری هستند و تعداد مقالات دانشگاه با همکاری نویسندگان خارج دانشگاه که در فاصله بیشتر از ۵۰۰۰ کیلومتری هستند، ارزیابی و رتبه بندی می شود.
علاقمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند به
اینجا
مراجعه کنند.
{jcomments on}