مدیر نظارت برمواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهارکرد: بر اساس قانون مواد خوردنی آشامیدنی ،آرایشی وبهداشتی هر کالایی که به صورت بازرگانی وتجاری عرضه میشود منوط به پروانه ساخت از وزارت بهداشت و درمان وآموزش پزشکی است.
به گزارش وب دا، دکتر علی اصغر اسماعیل زاده در نشست کمیته تخصصی کارگروه سلامت و امنیت و امنیت غذایی که با محوریت ساماندهی واحدهای تولید کننده لبنیات سنتی برگزار شد با بیان اینکه استان خراسان رضوی به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان فرآورده های شیر در کشور ، مقام سوم بعد از اصفهان و تهران را در این زمینه به خود اختصاص داده است خاطر نشان کرد: به همین منظور، و به جهت اینکه لبنیات سهم ویژه ای در سلامت و سبد غذایی خانوار دارد ساماندهی تعداد زیادی از کارگاه های تولید لبنیات که در حال حاضر بدون مجوز در حال تولید و عرضه هستند در دستور کار قرار گرفته است که بایستی شناسه نظارت را اخذ نمایند.
وی تصریح کرد: تا پایان خرداد ماه ثبت نام اولیه شناسه انجام و تا پایان شش ماهه اول سال جاری کلیه کارگاه هایی که دارای شرایط لازم هستند همراه با شناسه نظارت اقدام به تولید و عرضه محصولات می کنند.
دکتر اسماعیل زاده تصریح کرد: پس از پایان مهلت اعلام شده از عرضه محصولات فاقد شناسه نظارت توسط کارشناسان بهداشت محیط جلوگیری می شود.
مهندس حسنی مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی در ادامه اظهار کرد:اصناف بازو های بهداشت و سلامت هستند و نقش موثری درسلامت جامعه و کاهش ضایعات مواد غذایی و سلامت روانی دارند و با توجه به استراتژی و برنامه تعریف شده در این زمینه امیدواریم با کمترین اصطکاک و بیشترین اثر بخشی بتوانیم به اهداف کوتاه مدت و بلند مدت حوزه بهداشت دست پیدانماییم.
{jcomments on}