مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: از ابتدای ماه مبارک رمضان تا کنون بیش از ۲۷ هزار بازدید انجام شده است.
مهندس علی اصغر حسنی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه طرح تشدید بازرسی تیم های بهداشت محیط از ۱۴ اردیبهشت آغاز شده و تا ۱۷ خرداد ادامه دارد خاطر نشان کرد: در این مدت ۱۹۸ تیم بازرسی در قالب ۳۸۳ کارشناس بر عملکرد مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی نظارت دارند.
وی تصریح کرد: اولویت نظارت بر این اماکن بر فعالیت های ماه مبارک رمضان باز می گردد؛ ضمن این که از کلیه مواد غذایی ریسک پذیر مانند شله، حلیم، زولبیا و بامیه، نمونه برداری های لازم با هماهنگی با اتاق اصناف و اتحادیه های مربوطه انجام می شود.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: در این مدت بیش از ۲۴ هزار و ۶۹۰ کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف و فاسد شناسایی و معدوم شده است.
مهندس حسنی افزود: همچنین در این مدت یک هزار و ۵۱۲ مورد نمونه برداری میکروبی از آب و استخر ، ۲۵ هزار و ۳۴۸ مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی و استخر و ۱۳هزار و ۳۱۵ مورد سنجش با تجهیزات پرتابل انجام شده است.
وی گفت: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف می توانند مراتب را با شماره ۱۹۰ اطلاع دهند تا کارشناسان بهداشتی در اسرع وقت به آن رسیدگی کنند.
{jcomments on}