نشست خبری رییس دانشگاه فرهنگیان پیرامون مدیریت دانشگاه فرهنگیان در بخش دانشگاهی بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قران کریم با حضور خبرنگاران رسانه ها در سالن شهید چمران سازمان مرکزی برگزار شدو
در این نشست دکتر خنیفر ضمن اشاره به مقام و جایگاه قرآن کریم و اعجاز و عجایب آن بر تدبر در آن تاکید کرد.
وی با بیان اینکه اولین نمایشگاه و پاسداشت تدبر در قران در زمان پیامبر (ص) بود، تصریح کرد: بر اساس مصوبه هفتادمین جلسه شورای هماهنگی فعالیت های قرآنی دانشگاه ها، میزبانی و مدیریت بخش دانشگاهی به این دانشگاه فرهنگیان واگذار شد، که ۱۲ کمیته پشتیبانی و اجرایی با محوریت معاونت فرهنگی و اجتماعی در خصوص سیاست ها و رویکرد ها، نحوه اجرا، و اهمیت خلاقیت و نوآوری در این دوره تشکیل شد.
رییس دانشگاه فرهنگیان به افتتاح بخش دانشگاهی بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، در عصر یکشنبه ۲۲ اردیبهشت ۹۸ با حضور معاونان وزرای آموزش و پرورش و وزارت علوم تحقیقات و فناوری و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در مصلی امام خمینی(ره) اشاره کرد.
وی شتاب رو به رشد ظرفیت ها و فعالیت های قرآنی دانشگاه در سال های اخیر را از علل واگذاری مدیریت بخش دانشگاهی به دانشگاه فرهنگیان برشمرد و افزود: دانشجومعلمان دانشگاه در جشنواره قران کریم توانستند در ۱۴ رشته قرآنی رتبه های ممتاز را کسب کنند، همچنین تنوع در برنامه های قرآنی، برگزاری طرح سراج و دوشنبه های قرآنی در پردیس ها و مراکز و سازمان مرکزی، اجرای طرح کاروان های نور به مناسبت ماه مبارک رمضان به میزبانی دانشگاه فرهنگیان و با حضور قاریان بین المللی از اقدامات این دانشگاه است.
دکتر خنیفر، با بیان اینکه دانشگاهی و علمی بودن دغدغه ما در برگزاری نمایشگاه بود و سعی کردیم تفاوت هایی داشته باشیم خاطر نشان کرد: برگزاری نشست های تخصصی با حضور متخصصین قرآنی و قرآن پژوهانی پیرامون کاربردها و تفسیر قرآن، برگزاری کرسی های نظریه پردازی، گفتمان های قرآنی دانشگاه ها، مناظرات قرانی با محوریت استادان، دانشجومعلمان و چهره های قرآنی، ارائه بسته های قرآنی و فعالیت های قرآنی برای کودکان از برنامه های بخش دانشگاهی نمایشگاه قران کریم امسال خواهد بود.
وی با اشاره به عرضه نرم افزاری قرآنی دانشجو معلمان که حائز رتبه در جشنواره های قرانی شدند برای اولین بار در این نمایشگاه، گفت: همچنین نمونه ای از کل نرم افزار های جستجوی قرانی به نمایش گذاشته خواهد شد.
رییس دانشگاه فرهنگیان، اولویت دانشگاه را برنامه های فرهنگی دانست و افزود: برگزاری جشنواره رویش نمونه زیبایی از اقدامات فرهنگی و نمایش ابتکار و خلاقیت دانشجو معلمان در این حوزه بود، همچنین جشنواره ورزشی نیز نشان دهنده شادابی و نشاط در میان دانشجو معلمان بود.
وی با بیان اینکه انتخاب و جذب هیات علمی دانشگاه فرهنگیان با گذر از فرآیند های تعیین شده، زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و با تایید آنان است، اظهار کرد: اگر مستنداتی برای جذب غیر قانونی و یا از طریق مسیری جدا از کمیته جذب در دست دارید ارائه کنید تا به سرعت پیگیری کنیم، زیرا معتقدیم که اگر یک نفر از این طریق وارد شده باشد ظلم به همه است.
دکتر خنیفر با بیان اینکه خبرنگار نبض جامعه و برای نظارت بر مدیریت ضروری است، بر ضرورت داشتن تقوای خبری و اخلاق حرفه ای از سوی اصحاب رسانه تاکید کرد.
وی جذب هیات علمی در دانشگاه فرهنگیان با وجود متقاضیان بسیار را کاری سخت دانست و افزود: اعضای هیات علمی این دانشگاه باید شوق، شور و عشق معلمی داشته باشد.
رییس دانشگاه فرهنگیان، با بیان اینکه امسال ضمن پذیرش ۴۱ هزار دانشجو معلم ۴۰۰ ردیف جذب هیات علمی دریافت کردیم، اظهار کرد: در صورتی که هر سال ۲۰۰ الی ۴۰۰ ردیف جذب استاد دریافت کنیم، تا سال ۱۴۰۴ می توان مشکل هیات علمی را حل کرد.