در راستای ایجاد و گسترش همکاری های علمی، آموزشی و فناوری؛ ترویج فرهنگ کار آفرینی و خودباوری؛ توجه به فعالیت های دانش بنیان؛ کشف و پرورش ایده های خلاقانه تفاهم نامه همکاری بین شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان منعقد و به امضاء مدیران دو مجموعه رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان
؛
انعقاد این تفاهم همکاری مابین دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان؛ داری اهداف گوناگون میباشد که از این میان می توان به؛ همکاری درزمینه برگزاری سمینارها، همایش ها، دوره های تخصصی و کارگاه های آموزشی کوتاه مدت، همکاری در برگزاری همایش ها و جلسات ایده شو و کشف ایده های نو، هدایت و حمایت از ایده های خلاقانه منجر به تولید محصول، همکاری در بازدید استادان و دانشجویان از مجموعه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، برگزاری دوره های مشترک آموزش کارآفرینی و آشنایی بافرهنگ کسب وکار ویژه استادان و دانشجویان اشاره کرد.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان در آیین انعقاد تفاهم همکاری با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت
:
در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی این احساس ایجاد شد که مجموعه پارک دارای ظرفیت بسیار عالی برای ترویج فرهنگ کسب و کار و تبدیل ایده به ثروت است. می توان با اجرای طرح ها و همایش های مختلف با هماهنگی شرکت امکانی فراهم کرد که دانشجویان با ذهن آماده وارد کلاس درس شود و نگاه عمیق تری به نظرات و ایده های دانش آموزان داشته باشند.
شهرام عروف زاد بیان داشت: دانشجو معلمان باید بدانند که فرهنگ کسب و کار چیست و تفکر ارزشمند بودن کار و حرفه را دریافت کنند و به دانش آموزان خویش منتقل نمایند. دانشجویان خوبی در دانشگاه فرهنگیان مشغول تحصیل هستند می توان با ظرفیت مطلوب شهرک علمی و تحقیقاتی ایده ها و خلاقیت های دانشجویان را کشف و به سمت محصول و تولید هدایت کرد.
وی عنوان کرد: آشنایی دانشجو معلمان با فضای شهرک علمی و تحقیقاتی می تواند نقطه شروع خوبی باشد برای دانشگاه فرهنگیان در این جهت که معلمی تربیت نماید که آگاه به فرهنگ کسب و کار است و به خلاقیت و ایده دانش آموزان احترام می گذارد و تلاش می کند در قالب های مختلف دانش آموز را به سمت تولید محصول و حل مسئله سوق دهد.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در مراسم انعقاد تفاهم همکاری با دانشگاه فرهنگیان گفت
:
در شهرک علمی و تحقیقاتی هدف ما این است که ایده ها را کشف کرده و با ارزیابی مناسب زمینه تبدیل شدن به تولید و حل یک مسئله از جامعه را فراهم کنیم. راه حل هایی که به کسب و کار رونق می دهد حمایت می کنیم. فعالیت ما معطوف به ایده های است که منجر به ثروت می شود.
سید مهدی ابطحی بیان داشت: مخاطبان ما در شهرک دانشجویان و یا فارغ التحصیلان هستند؛ حال با کمک و همراهی دانشگاه فرهنگیان می خواهیم یک مرحله عقب تر و از دبیرستان ها و مدارس شروع کنیم. نگاه به خلاقیت و پرورش ایده های منجر به ثروت باید در مدارس و توسط دانش آموزان شروع شود و این کاری است که معلم باید هدایتگر آن باشد.
نائب رئیس شورای مشورتی توسعه پایدار استان اصفهان عنوان کرد: اگر فضای مدارس و دبیرستان ها به سمتی رفت که دانش آموزان به فکر کسب و کار و تولید ثروت باشند و نه فقط تست زدن و مدرک؛ اینجاست که کشور ما با پیشرفت و تعالی همراه می شود. اگر در دانشگاه فرهنگیان معلمانی تربیت کنیم که علاقه به تولید ثروت، علاقه به حل مسئله و مشکلات کشور را داشته باشند حتما نسل های آتی شکوفا خواهند شد.