ویژه برنامه تربیت معلم چندفرهنگی چیستی، چرایی و چگونگی و گرامیداشت روز جوان به همت انجمن های علمی و با مشارکت و حضور اساتید، مسئولان،کارکنان، مهارت آموزان و دانشجویان روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۸/۱/۲۸ در پردیس حکیم فردوسی البرز برگزار گردید.
در این ویژه برنامه که با اهداف زیر برگزار شده بود:
-
- زمینه سازی برای تحقق هدف عملیاتی شماره (۱) و اجرای راهکار عملیاتی (۷-۱) سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مبنی بر ایجاد سازوکار برای تقویت انسجام اجتماعی، وحدت ملی و احیای هویت افتخارآمیزاسلامی ایرانی.
-
- زمینه سازی تحقق اهداف تربیتی ساحت اجتماعی و سیاسی.
-
- فراهم سازی تجارب زیباشناختی برای دانشجو معلمان در روز جوان و ولادت حضرت علی اکبر(ع).
-
- زمینه سازی برای مشارکت حداکثری دانشجومعلمان و تکوین و تعالی هویت آنان.
-
- فراهم سازی موقعیت تربیتی درباره فنون مدیریت، روابط انسانی، تکریم دیگران با برپایی نمایشگاه.
-
- آگاهی از تجارب جهانی در زمینه نحوه تکریم فرهنگ های مختلف در مدارس.
-
- ارزش گذاری به همبستگی پرشور مردم سراسر کشور در کمک رسانی به سیل زدگان اخیر.
دکتر صادقی عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی تهران به عنوان سخنران علمی این مراسم به تشریح چرایی، چیستی و چگونگی تربیت چند فرهنگی پرداخت.
وی هدف تربیت چند فرهنگی را انسجام و همبستگی فرهنگ های مختلف کشور دانست و توصیه هایی درباره تکریم فرهنگ های مختلف و پرهیز از خودبرتربینی ارائه و نمونه راهبردهای تدریس چند فرهنگی را برای حضار تبیین کرد.
در ادامه دکتر صالحی مدیر امور پردیس های استان البرز با تمجید از ملت غیور ایران در کمک رسانی به سیل زدگان به شرح اهمیت همبستگی ملی در برابر دشمنان همیشه در کمین پرداخت و اجرای این برنامه ها را در راستای فراهم سازی محیط پویا و نشاط برای دانشجومعلمان خواستار شد.
معرفی اقوام، تاریخچه آنان، مصادیق رشادت ها و دلاوری ها بویژه در پدیده سیل فروردین ۹۸، و همچنین تاکید بر میهن دوستی و انسجام واقعی توسط دانشجویان نماینده هر فرهنگ از دیگر برنامه های این نشست بود.
در حاشیه این نشست نمایشگاه فرهنگ های مختلف و همچنین برپایی چادر هلال احمر برای جمع آوری کمک به سیل زدگان برگزار شد که با استقبال مشارکت کنندگان و همچنین اصحاب رسانه روبرو شد.