در جلسه شورای مدیران کل دانشگاه فرهنگیان که با حضور رییس دانشگاه و مدیران کل حوزه های مختلف برگزار شد، از مدیران کل تربیت بدنی و مشاوره، بهداشت و سلامت دکتر روحی و دکتر عرب که به درجه بازنشستگی نائل امده بودند با اهداء لوح سپاس، تجلیل و از زحمات آنان در دوران مسئولیتشان قدردانی شد.
مدیر کل دانشجویی
:
پیشنهاد تدوین برنامه جامع مدیریت اوقات فراغت دانشجویان با کمک حوزه های مختلف
در این جلسه که مدیران کل دانشجویی، فرهنگی، فناوری و اطلاعات و روابط عمومی به ارائه گزارش عملکرد خود پرداختند در ابتداء
آقاخانی مدیر کل دانشجویی دانشگاه فرهنگیان با ارائه گزارشی از عملکرد این اداره در سال گذشته و اقدامات آتی این حوزه بر بازدید و پالیش مستمر و نظارت از پردیس ها و مراکز استان، با حضور دبیر شورای صنفی اشاره و اظهار کرد: همچنین برای نخستین بار در دانشگاه فرهنگیان درخواست میهمانی و انتقال ۳ هزار دانشجو از طریق سیستم و با تفویض اختیار کامل به استان ها برگزار شد و قریب به یک هزار دانشجو پاسخ مثبت گرفتند.
وی در ادامه به بازنگری و ارائه شیوه نامه نقل و انتقال قبل از تعطیلی دانشجویان و در یک مرحله تابستان برای سال آتی، اشاره کرد.
آقاخانی با اشاره به زمان بالای حضور دانشجویان در سراهای دانشجوی و انرژی آنان به عنوان پتانسیل بالقوه خاطرنشان کرد: اداره کل دانشجویی در این خصوص پیشنهاد تدوین برنامه جامع مدیریت اوقات فراغت دانشجویان با کمک حوزه های مختلف دارد که معادل برنامه آموزشی برای سراهای دانشجویی نیز برنامه داشته باشیم.
وی با اشاره به شورای انضباطی به عنوان تنها مرجع تصمیم گیرنده برای تعیین تکلیف دانشجومعلمان از بررسی ۱۶۰ پرونده در سال گذشته با تاکید بر هدایت و بازگرداندن دانشجویان به تحصیل خبر داد و گفت: برای اولین بار شورای حل اختلاف به عنوان مقدمه ای برای شورای انضباطی در نظر گرفته که به صورت پایلوت در اصفهان انجام شد.
مدیر کل دانشجویی تشکیل در ادامه به برگزاری کارگروه ساماندهی سرپرستان شبانه روزی، تدوین الگوی و مدل شایستگی سرپرستان، اجرای اقدام پژوهی در سرای دانشجویی دانشگاه فرهنگیان به صورت قطبی برای اولین بار، رتبه بندی، رتبه بندی سراهای دانشجویی با هماهنگی صندوق رفاه وزارت علوم و تحقیقات و راه اندازی اتوماسیون تغذیه با هدف صرفه جویی و ارائه دو منوی غذایی، صدور احکام سال ۹۷ در بهمن همان سال برای اولین بار و توزیع ۲۰ هزار کتاب مهارتی انچه دانشجومعلمان باید بدانند و افتتاح پروژه خیرین در بهبهان به عنوان اقدامات این اداره اشاره کرد.
مدیر کل فرهنگی: تاکید بر تنوع بخشیدن به فعالیت های فرهنگی و جذب حداکثری دانشجویان به مشارکت
در ادامه میرمعینی مدیر کل فرهنگی دانشگاه فرهنگیان، با تاکید بر تنوع بخشیدن به فعالیت ها، جذب حداکثری دانشجویان به فعالیت های و پرورش بعد شخصیتی، فکری و منش آنان به بیان طرح های اداره کل فرهنگی ازجمله ایجاد کارپوشه فرهنگی دانشجومعلمان با قابلیت تاثیرگذاری در تحصیل و اشتغال پس از فارغ التحصیلی، ارائه بسته فرهنگی و اجتماعی مهارت اموزان ماده ۲۸ با همکاری معاونت آموزش، تعیین اعضاء کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی، برگزاری شورای راهبری قطب های فرهنگی و اجتماعی مناطق ۵گانه کشور و ابلاغ سیاست ها و راهبردها، تصویب کلیات طرح نظامنامه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان به عنوان نقشه راه دانشجویان در حوزه فرهنگی و اجتماعی پرداخت.
وی همچنین اجرای طرح دوشنبه های قرآنی در دانشگاه با هدف توسعه انس با تلاوت قرآن و گسترش عطر قرآن، ارائه طرح سراج( طرح ملی حفظ و آشنایی با مفاهیم جزء سی قرآن کریم) برای دانشجومعلمان، مهارت اموزان ماده ۲۸، اساتید و کارکنان در سه مرحله، اجرای طرح ۳۱ نمایشگاه استانی دستاوردها و تولیدات فرهنگی و هنری به عنوان مقدمه ای برای نمایشگاه بین المللی قران کریم را از طرح های در حال اجرای این اداره کل برشمرد.
میر معینی با اشاره به طرح ۵۵۵ برای اولین بار در دانشگاه و در راستای غنی سازی اوقات فراغت خوابگاه ها و سراهای دانشجویی خاطر نشان کرد: طی این طرح بازدید از ۵ مکان فرهنگی، مطالعه و نقد ۵ کتاب و اکران و نقد ۵ فیلم در نظر گرفته شود که قریب به ۵ هزار نفر ثبت نام کردند.
وی با اشاره به تدوین ویژه نامه فرهنگی به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در ۵ بخش و ۴۱ رشته متنوع با محوریت استان ها ، افزود: همچنین ساخت سرود رسمی دانشگاه، طرح حمایت از نشر و تولیدات فرهنگی دانشجومعلمان، اجرای طرح فرهنگی شهید چمران در ۲ استان قزوین و گلستان با همکاری بنیاد شهید چمران، از دیگر برنامه ها در سال پیش رو با تاکید بر افزایش انگیزه ها برای مشارکت بیشتر دانشجویان است.
مدیر امور مدارس وابسته و کارورزی: استقبال معاونت آموزشی از مشارکت اساتید در برنامه های راهبردی
در بخش دیگری از این جلسه مشهدی مدیریت امور مدارس وابسته و کارورزی از آموزش ۱۲۵ استاد به عنوان اساتید مرجع و در ادامه آموزش اساتید دوره کارورزی در دو دوره ۱۶ ساعت از سوی آنان در استان ها خبر داد.
وی با تاکید بر استقبال معاونت آموزشی از مشارکت اساتید در برنامه های راهبردی و تشکیل شورای تخصصی اصلی در دانشگاه به همکاری ۳۷ استاد در قالب۴ کمیته، مطالعات تطبیقی، کارگروه ارزیابی و اسیب شناسی، کارگروه بازنگری و بهسازی و کارگروه رویکرد تخصصی اشاره کرد و افزود: به منظور آسیب شناسی کارورزی در دانشگاه طرح هایی با مشارکت استان ها و معاونت پژوهشی در دست انجام است، همچنین این اداره نیز ضمن بازنگری طرح اجرایی کارورزی و ارسال به آموزش و پرورش، طرح جدید را با ویژگی های احیای شورای کارورزی در استان ها، بررسی و مراحل نهایی را طی می کند.
مشهدی تدوین ۴ بسته راهنمای کارورزی شامل اسناد بالادستی مورد نیاز اساتید، تدوین کتاب راهنمای کارورزی، اجرای ۱۴ ساعت دوره ضمن خدمت برای کلیه مدیران و معلمان همکار کارورزی با هماهنگی با دفتر نیروی انسانی آموزش و پرورش، پیگیری سامانه آموزشی کارورزی دانشگاه فرهنگیان برای رصد حضور و فعالیت دانشجومعلمان، معلمان و اساتید، انعقاد تفاهم نامه های با وزارت اموزش و پرورش برای تجربه کارورزی در روستاها و مدارس چند پایه، طرح مدارس تجربی در دانشگاه، همایش ملی کارورزی در سال جاری، انتشارمجله علمی و تخصصی کارورزی، کتابخانه تخصصی را از دیگر اقدامات این حوزه برشمرد.
مدیر فناوری اطلاعات: راه اندازی ۲۵ سامانه فعال در دانشگاه برای حوزه های مختلف
همچنین آصف مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات مرکز هوشمند سازی، با بیان راه اندازی ۲۵ سامانه فعال در دانشگاه برای حوزه های مختلف، از حضور ۶۰ هزارکاربر در پست الکترونیک دانشگاه ازجمله دانشجو و کارمند خبر داد افزود: همچنین سامانه پیشخوان هوشمند، برای پاسخگویی به درخواست های همکاران از حوزه هوشمند سازی راه اندازی شده است که قابلیت استفاده برای حوزه های دیگر از جمله آموزش و پشتیبانی را داشته و این مرکز آمادگی ارائه برای بخش های مختلف را دارد.
وی با بیان اینکه می توان تمامی این سامانه ها را تحت داشبورد مدیریتی تجمیع کرد و از آن گزارشگری داشته باشیم، خاطر نشان کرد: در سال گدشته برای جلوگیری از پراکندگی سامانه ها و با تجمیع ۴ سامانه دانشگاه، سامانه هدف راه اندازی شد، که از جمله آن سامانه پرداخت آنلاین است که از طریق آن تمام تراکنش ها و واریزی ها می تواند رصد و گزارش گیری شود.
مدیر فناوری اطلاعات به ایجاد مدیریت شبکه و رصد تمامی فرایند های داخل شبکه و مدیریت امنیت اطلاعات با همکاری دفتر مرکزی حراست با هدف ایجاد استانداردهای لازم برای امنیت شبکه اشاره و تصریح کرد: همچنین همکاران اساتید و دانشجو معلمان می توانند از طریق شبکه مجازی شمیم ، گروه های مجازی تشکیل داده و تبادل نظر و گفتمان داشته باشند.
آصف در ادامه پوشش آموزش درس های جدید به صورت مجازی از طریق سامانه یادگیری الکترونیکی علاوه بر تولید محتوای آموزشی، راه اندازی سیستم ذخیره ساز به منظور حفظ اطلاعات، ایجاد رادیو اینترنتی و پیمایش موبایلی دانشگاه و ارائه سامانه ها بر پروتکل
https
را از دیگر اقدامات برشمرد.
معاون مدیر کل روابط عمومی: لزوم تدوین سیاست های کلان به عنوان یک سند بالادستی روابط عمومی
همچنین رحیمی معاون مدیر کل روابط عمومی، با ارائه گزارشی از اقدامات روابط عمومی دانشگاه در سال گذشته، به تبلیغات محیطی تمام بخش های دانشگاه، طراحی و چاپ پوستر، ویژه نامه ها، تهیه کلیپ معرفی و تبلیغی، برگزاری نشست های خبری، بارگزاری ۶۲۰۰ خبر در پرتال به عنوان بخشی از فعالیت های این حوزه اشاره و خاطر نشان کرد: در سال گذشته ۴۱ مناسبت پیش بینی شده و ۱۵ مناسبت پیش بینی نشده در این حوزه برگزار و ۱۰ برنامه اختصاصی ویژه چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی طراحی و اجرا شد.
وی به ارتقاء رتبه سایت دانشگاه در سایت الکسا بر اساس میزان بازدید کنندگان و نرخ ماندگاری اشاره و بر لزوم تدوین سیاست های کلان به عنوان یک سند بالادستی روابط عمومی با حضور هیئت رئیسه دانشگاه و پرهیز از تنها اقتضایی عمل کردن در این حوزه تاکید کرد.
رحیمی اضافه کرد: برای جذابیت سایت و تحقق اهداف مد نظر باید همه قسمت های سایت در خدمت هدف کلان و براساس سیاست های کلان باشد و تنها بر مبنای اقتضائات نباشد.