معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: در پی وقوع سیل اخیر در استان که موجب آسیب رساندن به زیر ساخت ها شد با همکاری کارشناسان آب و فاضلاب روستایی و نمایندگان مراکز بهداشتی، روستاهایی
که آسیب دیده اند جهت رفع مشکلات شناسایی شده است.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، ابراهیم نعیمی در
کمیته بررسی مشکلات سامانه های آبرسانی در پی وقوع سیل،
افزود: برنامه کلرزنی
منابع و مخازنی که احتمال خطر وجود دارد با برنامه ریزی دقیق و طبق دستوالمعل نظارت حوزه بهداشتی بطور منظم صورت می گیرد.
وی تصریح کرد:
مهمترین آلودگی آب تغییر خواص فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی آب به گونه ای که آنرا برای مصرف انسان زیان آور نماید و یکی از مهمترین مسائلی
که در زمینه
حفظ
سلامت عمومی
مورد توجه
قرار می گیرد سالم سازی آب آشامیدنی است.
وی اذعان داشت: هدف از
تامین آب این است
که همه مردم دسترسی ایمن
و منصفانه به میزان کافی
آب برای آشامیدنی،
طبخ
غذا و بهداشت فردی
و عمومی داشته
و
همچنین آبی که استفاده
می شده
باید
سالم
و بهداشتی
باشد.
وی یادآور شد: همشریان حتی الامکان در این فصل بخاطر بارندگی و در مناطقی که اعلام خطر می شود یا سیستم آب رسانی دچار مشکل گشته سعی کنند تا اعلام نهایی، جوشاندن آب و سرد کردن آن پیش از مصرف را حتما بخاطر داشته باشید.
نعیمی در پایان خاطر نشان کرد: حداقل
نیاز آبی هر نفر در روز
بطور کلی
۱۵ تا ۵/۷
لیتر است
که ۳تا ۵/۲ لیتر
برای نیازهای حیاتی
از قبیل آب و مواد غذایی
استفاده
می شود و همچنین میزان
۶تا ۲
لیتر برای هر نفر
در روز جهت مصارف بهداشتی
بکار می رود
و در راستای
تامین آب
آشامیدنی
سالم
باید
کلیه منابع و مخازن آب پایش
کیفی شده
و کنترل
و نظارت
لازم
باید در این زمینه صورت
گیرد.
به گزارش وب دا: کمیته بررسی مشکلات سامانه های آبرسانی در پی وقوع سیل با حضور معاون بهداشتی، معاون اجرایی معاونت بهداشتی، مدیر سلامت و محیط کار معاونت بهداشتی، سرپرست پدافند غیر عامل استان، نمایندگان آب فاضلاب روستایی و شهری، محیط زیست، آموزش و پرورش، معاون فنی معاونت بهداشتی و سایر اعضا مرتبط در دفتر این معاونت برگزار شد.
![](http://www.yums.ac.ir/uploads/DSC_9793_75937.JPG)
![](http://www.yums.ac.ir/uploads/DSC_9800_75938.JPG)
![](http://www.yums.ac.ir/uploads/DSC_9803_75939.JPG)