تعداد
|
اقدامات انجام یافته
|
R
|
۲۷۸
|
نظارت بر واحدهای تولیدی (مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی)
|
۱
|
۶۷
|
نظارت بر سطح عرضه آرایشی و بهداشتی
|
۲
|
۱۰۶
|
انجام نمونه برداری از واحدهای تولیدی
|
۳
|
۴۲۰۰
Kg
|
میزان توقیفی و معدومی محصولات نامنطبق تولیدی
|
۴
|
۵
Kg
|
میزان کشفیات محصولات غیر مجاز سطح عرضه
|
۵
|
۲۰
|
معرفی به مراجع قضایی
|
۶
|
۸۵
|
نظارت بر داروخانه ها
|
۷
|
۳۰
|
رسیدگی به شکایات و کمبودهای دارویی
|
۸
|
۲۵
|
نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی بیمارستان ها
|
۹
|
۱۰۰۰
|
دریافت و بررسی نمونه های مواد غذایی، آشامیدنی در آزمایشگاه معاونت
.
از اول اسفند
|
۱۰
|
۱۰۰۰۰
|
اطلاع رسانی از طریق تهیه و چاپ انواع بروشور، پمفلت و...
|
۱۱
|
۳۵
|
اطلاع رسانی از طریق فضای مجازی
|
۱۲
|
۱۳
|
اطلاع رسانی میدانی (نصب بنر)
|
۱۳
|
۳
|
مصاحبه با صدا و سیما و خبر گزاری ها
|
۱۴
|
۳
|
هماهنگی و همکاری بین بخشی و درون بخشی
|
۱۵
|