احمد آخوندی در گفتوگو با خبرنگار وبدا اظهار داشت: بازرسیهای بهداشت محیط در چهار رده بهداشت مواد غذایی، بهداشت فردی، بهداشت فیزیکی ساختمان، ابزار و تجهیزات انجام میگیرد که بیشترین مواد تخلف را در حوزه عدم بهداشت مواد غذایی شاهدیم.
وی گفت: طی سال گذشته ده هزار و پانصد و بیست و یک مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان دیّر صورت گرفت که ۸۹ صنف متخلف به مراجع قضایی معرفی و ۱۷ واحد نیز پس از طی مراحل قانونی تعطیل شد.
وی افزود: از ابتدای طرح بسیج سلامت نوروزی امسال نیز بیش از ۷۰۰ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجامشده که تاکنون ۷۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شده است.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر با تاکید بر اهمیت سلامت آب و مواد غذایی تصریح کرد: در طرح بسیج سلامت نوروزی بیش از ۵۸۰ مورد نمونهبرداری از مواد غذایی ، آب و کلر سنجی توسط همکاران بهداشت محیط انجامشده است.
وی افزود: تعداد سنجش با تجهیزات پرتال نیز طی همین مدت ۵۳۰ مورد بوده است.
آخوندی اعلام کرد: بازرسیهای بهداشت محیط چون بر اساس ابزار دقیق چکلیست است، بازرسان نمیتوانند سلیقهای عمل کنند و در سامانه جامع بازرسی تکتک این بازرسیها ثبت میشود.
وی خاطر نشان کرد: شهروندان در مواجهه با تخلفهای بهداشتی تماس با سامانه تلفنی ۱۹۰ را از یاد نبرند.
انتهای پیام/ ح ن- ۳۰۵۰