دکتر علی نژاد در اولین جلسه «کارگروه مطالعه و اجرای پایلوت شیوه نامه شورای حل اختلاف دانشجویی مطرح کرد: هدف از راه اندازی شورای حل اختلاف و ارشاد دانشجویی بررسی مقدماتی و تلاش برای حل مشکل یا اختلاف بین دانشجویان در داخل و خارج از دانشگاه و ایجاد صلح و سازش در خصوص پرونده ها و گزارش های انضباطی که توسط رئیس شورای انضباطی دانشگاه به شورا ارجاع می گردد است.
وی بیان کرد: دانشگاه در راستای رشد استعداد های دانشجویان و تقویت روحیه استقلال و اعتماد به نفس در آنان گام برداشته و از هرگونه برخوردی که موجبات تحقیر و توهین به دانشجو را فراهم می کند، اجتناب می نماید. وی افزود: امید است با تشکیل شورای حل اختلاف و ارشاد دانشجویی از این پس دانشجویان بتوانند مسائل و مشکلات خود را که ماهیت انضباطی آن از پیچیدگی کمتری برخوردار است در شورای حل اختلاف مطرح نمایند.
وی افزود: باید تلاش کنیم زیرساخت ها را در استان ها ایجاد کنیم تا جلوی وقوع بسیاری از اتفاقات را بگیریم.
دکتر علی نژاد در ادامه افزود: به جز ایجاد شورای حل اختلاف و ارشاد دانشجویی باید کارگاه هایی را به منظورآگاهی بخشی به دانشجومعلمان برگزار کنیم زیرا هر چه قدر آگاهی دانشجومعلمان را در سطح جامعه بالاتر ببریم این طرح برد-برد مربوط به ۳۰ سال معلمی دانشجویان اجراییی می شود.
وی گفت: اگر بخواهیم با اهرم شورای انضباطی و گزینش، دانشجویان را بترسانیم راه به جایی نمی بریم،در وهله اول باید یک محیط امن برای دانشجومعلمان فراهم کنیم.
وی تاکید کرد: قبل از نهایی شدن شورای حل اختلاف لازم است بسیاری از موارد مطالعه، بررسی و به صورت پایلوت اجرا شود.
در ادامه نمایندگان حوزه های ستادی و استان ها و پردیس ها به بررسی مفاد طرح پیشنهادی شورای حل اختلاف و ارشاد دانشجویی پرداختند
.