به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان کردستان؛ جلسه شورای فرهنگی دانشگاه فرهنگیان استان کردستان با حضور دکتر علی محمدی مشاور ریاست و معاون فرهنگی، اجتماعی دانشگاه فرهنگیان، دکتر معروفی مدیریت امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان کردستان، حجت الاسلام والمسلمین قربانی، افشارپور مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی و سایر اعضای شورای فرهنگی عصر چهارشنبه ۱۹ اسفند ۹۷ در محل مدیریت استانی برگزارشد.
در ابتداء رییس دانشگاه فرهنگیان استان کردستان ضمن خیرمقدم به اعضای حاضر در جلسه تاکید کرد: شورای فرهنگی دانشگاه فرهنگیان کردستان یکی از فعالترین شوراهای دانشگاه است و بسیاری از دستاوردها و توفیقاتی که دانشگاه فرهنگیان بدست آورده، نتیجه برنامه ریزی، سیاستگذاری و هدایت این شورا بوده است.
دکتر معروفی با اشاره به عملکرد یکساله شورای فرهنگی دانشگاه فرهنگیان کردستان گفت: از سال گذشته تا امروز ۱۰جلسه شورای فرهنگی برگزار کردیم که حدود ۷۵ درخواست را از پردیس ها دریافت و بررسی کردیم و در نهایت ۴۵ مصوبه در این جلسات تصویب شده است و علیرغم محدودیت های اعتباری که متاسفانه در حوزه فرهنگی با آن مواجه هستیم ، این محدودیت ها هیچگاه نتوانسته است مانع کارهای خوب و فعالیت های مناسب دانشگاه شود، ودرحال حاضر ۳۷ کانون و انجمن در دانشگاه فرهنگیان استان کردستان فعالیت دارند .
دکترمعروفی تاکید کرد: دانشجو محوری مبنای تمام فعالیت هایمان است و به همین منظور امسال تمام فعالیت های حوزه فرهنگی را به کمک دانشجویان انجام داده ایم و زمانی محور دانشجو باشد و دانشجویان در فعالیت ها شرکت داده شوند کارهایی که به ذهن ما نمی رسد بهتر و زیباتر به وسیله دانشجویان انجام می شود.
در ادامه دکتر علی محمدی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان کشور در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه فرهنگیان استان کردستان اظهار داشت: از تمام زحمات و تلاش های رئیس، معاونین و مسئول نهاد نمایندگی رهبری دانشگاه فرهنگیان استان کردستان تشکر و قدردانی می کنم، استان کردستان همیشه در امور فرهنگی پیشتاز بوده و سابقه درخشانی دارند.
دکترمحمدی ادامه داد: فضای کشور ما عطرآگین است به نام و یاد شهدا و فاصله گرفتن از این راه آسیب است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان کشور گفت: موضوع فرهنگ آنقدر حساس، ظریف، مهم و همه گیر است که شاید تصدی آن به یک معاونت، غافل شدن از بعد فرهنگ بومی و محلی استان ها است که نتواند ما را به هدف مورد نظر برساند.
مشاور رییس دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: امروز گفتمان تربیت محوری در دانشگاه فرهنگیان به یک گفتمان ملی تبدیل شده است در واقع امروز یک اهتمام ملی در خصوص دانشگاه فرهنگیان وجود دارد.
دکتر علی محمدی یادآور شد: حضور مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان و اقدام عملی ایشان در حمایت از دانشگاه، تربیت معلم را احیا کرد، به تبع این اقدام و حضور مقام معظم رهبری مسئولین نظام نیز چه دولت و چه مجلس تبعیت کردند و پشت دانشگاه فرهنگیان ایستادند .
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان کشور ادامه داد: بهترین راهبرد دکتر خنیفر و تیم مدیریتی دانشگاه فرهنگیان در کشور این است که فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص احیای دانشگاه فرهنگیان را دنبال کنند، دانشگاه فرهنگیان طی دوره ای از ۴۰۰ مرکز و ۱۰۰ هزار دانشجو به ۹۷ مرکز تقلیل پیدا کرده بود و در آستانه تعطیلی بود اما خوشبختانه شرایط بخوبی تغییر کرد، دیدگاهی که مقام معظم رهبری و مدیریت فعلی از آن حمایت میکند این است که هر کسی نمی تواند معلم شود چرا که معلمی روش آموزشی خاص خودش را لازم دارد.
وی گفت: به فرمایش رهبر تنها مرجع صاحب صلاحیت تربیت معلم در کشور دانشگاه فرهنگیان است .
محمدی گفت: هر چند در دانشگاه فرهنگیان استان کردستان امکانات آموزشی و رفاهی خوبی دارد که میتوانند تعداد دانشجو معلم بیشتری جذب کنند اما به دلیل برخی سیاست ها از جمله بحث بومی گزینی که وجود دارد این مهم اتفاق نیفتاد اما امیدواریم در آینده ای نزدیک این مهم اتفاق بیفتد.
دکتر محمدی با اشاره به سخنان دکتر خنیفر گفت: آینده دانشگاه فرهنگیان روشن است ما از موج عبور کردیم و در حال رسیدن به اوج هستیم و در شرایط بسیار حساسی از نظر فرهنگی در کشور هستیم پس ما وظیفه بسیار سنگینی را بر دوش می کشیم و آن تربیت معلم برای آینده نظام تعلیم و تربیت کشور است.
وی بر لزوم تکریم دانشجو معلمان تاکید کرد و گفت: اولین کاری که باید انجام دهیم این است که دانشجو معلمان را تکریم کنیم علیرغم اینکه جوان پرخاشگر، تلخ گو و پرسشگری در مقابل ما باشد .
در پایان جلسه اعضای شورای فرهنگی دانشگاه فرهنگیان کردستان به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند.