به گزارش روابط عمومی؛ دومین جلسه هیات امنای دانشگاه صنعتی شریف در سال۹۷ عصر روز سه شنبه ۱۴ اسفندماه در اتاق شورای دانشگاه برگزار شد.
این جلسه با حضور اعضاء، دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس هیات امناء، دکتر محمدرضا عارف رئیس کمیسیون آموزش عالی و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، دکتر سعید سهراب پور رئیس کمیسیون دائمی هیات امناء، دکتر علی اکبر صالحی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، دکتر عباس مصلی نژاد عضو هیات امنا، دکتر محمود فتوحی رئیس دانشگاه و دبیر هیات امنا، اعضای هیات رئیسه دانشگاه و نماینده ی مرکز هیات های امنا و هیات های ممیزه برگزار شد.
دکتر فتوحی رئیس دانشگاه در ابتدای این نشست از حمایت و پشتیبانی مستمر اعضای هیات امناء برای تحقق اهداف دانشگاه قدردانی کرد و سپس گزارشی از عملکرد و دستاوردهای دانشگاه صنعتی شریف بر مبنای برنامه راهبردی دانشگاه پرداخت.
وی سرآمدی در آموزش و تامین سرمایه انسانی جامعه، سرآمدی در علم و فناوری، سرآمدی در اثربخشی اجتماعی، ارتقای جایگاه دانشگاه به تراز بین المللی، خوداتکایی مالی و ترویج اخلاق آکادمیک و فرهنگ ایرانی – اسلامی را به عنوان مضامین کلیدی در برنامه راهبردی دانشگاه معرفی و مهمترین اهداف و برنامه های دانشگاه صنعتی شریف را در ارتباط با هر یک از این مضامین تشریح کرد.
رئیس دانشگاه در بخشی از صحبت هایش به حضور برترین های آزمون سراسری در دانشگاه شریف اشاره کرد و افزود: با حفظ کمیت و ارتقای کیفیت ورودی ها و جذب درصد بالایی از برترین های آزمون سراسری و المپیادهای علمی توانسته ایم در آموزش و تامین سرمایه انسانی جامعه سرآمد باشیم.
دکتر فتوحی بر اهمیت جذب استادان برجسته در دانشگاه صنعتی شریف تاکید کرد و گفت: از سال ۱۳۹۳ تا کنون ۱۰۰ نفر به عنوان عضو هیئت علمی در دانشگاه استخدام شده اند که از این تعداد ۶۴ نفر مدرک دکترای خود را از معتبرترین دانشگاه های خارج از کشور اخذ نموده اند، ۲۹ نفر دانش آموخته دانشگاه صنعتی شریف بوده و ۷ نفر نیز در سایر دانشگاههای داخل کشور مقطع دکترای خود را سپری کرده اند.
وی از توسعه دوره های چند رشته ای و میان رشته ای به عنوان دیگر هدف راهبردی در این دانشگاه خبر داد و افزود: دوره هایی چون؛ کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر – بیوانفورماتیک، کارشناسی ارشد سیاستگذاری علم و فناوری، کارشناسی اقتصاد به عنوان رشته دوم، کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار در انرژی، دکترای پیوسته علوم و مهندسی اعصاب از جمله دوره های راه اندازی شده یا تصویب شده در یکسال گذشته می باشد.
دکتر فتوحی از "سرآمدی در علم و فناوری" به عنوان یکی از اصلی ترین جهت گیری های دانشگاه صنعتی شریف نام برد و گفت: با ارتقای کیفیت پژوهش در تراز جهانی، تمرکز بر کیفیت مقالات و چاپ در مجلات معتبر، توسعه طرح های پژوهشی و ارتباط با صنعت در حوزه های منتخب با تمرکز بر حل مسایل ملی، افزایش تولید دانش قابل تبدیل به فناوری و تجاری سازی، افزایش تعداد شرکت های Spin-off دانشگاه و افزایش سهم دانشگاه از دستاوردهای اقتصادی این شرکت، توانسته ایم در جهت هدف سرآمدی در علم و فناوری گامهای موثری برداریم.
وی یادآور شد: با استفاده از برنامه گرنت (هسته های پژوهشی برنامه محور) و حمایت سه ساله از تشکل های پژوهشی جهت هدفمند نمودن پژوهش های اعضای هیئت علمی و رساله ی دانشجویان تحصیلات تکمیلی و گسترش حوزه های توانمندی و قابلیت های شاخص پژوهشی حوزه هایی چون؛ سلامت، آب و محیط زیست و انرژی فعالیت های چشمگیری صورت گرفته و ثبت اختراعات نیز از "۲ اختراع در سال ۹۵" به " ۷ اختراع ثبت شده و ۶ اختراع درحال بررسی در سال ۱۳۹۷" افزایش یافته است. دکتر فتوحی در زمینه ارتقای کیفیت پژوهش ها در دانشگاه شریف نیز گفت: تعداد مقالات از ۲۰۱۲ مقاله در سال ۲۰۱۷ به ۲۱۷۸ مقاله در سال ۲۰۱۸ و تعداد ارجاعات از ۴۰۵۹۰ به ۴۴۶۲۳ افزایش یافته است. وی تاکید کرد که دانشگاه صنعتی شریف تصمیم دارد با افزایش حمایت از پژوهش های کیفی و جذب و بهکارگیری موثرتر پژوهشگران جوان برجسته در قالب برنامه پسادکتری در انجام پژوهش های تراز جهانی با تمرکز بر حل مسائل اساسی کشور رشد چشمگیری داشته باشیم.
دکتر فتوحی مهمترین برنامه های دانشگاه در حوزه ارتباط با صنعت را با تعریف مدلهای همکاری جدید مانند تشکیل صندوق سرمایهگذاری مشترک بین دانشگاه و صنعت و تلاش مضاعف برای تجاریسازی دستاوردهای فناورانه در سطح بینالمللی معرفی و اظهار امیدواری کرد که در سال ۹۸ دانشگاه گام های موثری در این زمینه بردارد.
رئیس دانشگاه در ارتباط با موضوع تجاری سازی دستاوردهای علمی و حمایت از ایده ها برای تبدیل آن ها به محصولات و کسب و کارهای موفق به نقش موثر شتابدهنده ها، مرکز رشد و مجتمع خدمات فناوری اشاره کرد و افزود: تاکنون بیش از ۲۰۰۰ ایده توسط دانشجویان و استادان دانشگاه به ثبت رسیده است که از این میان حدود ۱۱۰ تیم در شتابدهنده ها مستقر شده اند. از این میان ۹۰ تیم موفق به جذب سرمایه شده و در مجموع حدود یک میلیارد و چهارصد میلیون تومان سرمایه جذب کرده اند. بخشی از این شرکت ها وارد مرکز رشد شده و مراحل رشد خود را با سرعت بیشتری طی کرده اند.
وی ادامه داد: بعضی از شرکت های Spin-off دانشگاه صنعتی شریف موفق به جذب سرمایه های چند ده میلیارد تومانی شده و بخشی از سهام خود را به دانشگاه واگذار کرده اند.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به مجموعه فعالیت های هماهنگ، منسجم و برنامه محور که در طول سالیان گذشته در حوزه پژوهش و فناوری انجام شده است، از کامل شدن حلقه ایده تا تجاری سازی در این دانشگاه خبر داد و گفت: اکو سیستم نوآوری شریف در محدوده دیوارهای دانشگاه باقی نمانده و نواحی اطراف دانشگاه را تحت تاثیر قرار داده است؛ به گونه ای که بیش از ۴۵۰ شرکت دانش بنیان در اطراف دانشگاه مستقر شده اند و ارتباط نزدیکی با آزمایشگاه ها، مراکز پژوهشی و نهادهای ارائه دهنده خدمات فناوری در دانشگاه دارند. وی اظهار امیدواری کرد که با تحقق اهداف ذیل برنامه راهبردی دانشگاه، تعداد این شرکت ها در سال های آتی با رشد چشمگیری روبرو باشد. دکتر فتوحی از همکاری و مشارکت شهرداری تهران (به ویژه شهرداری منطقه ۲) در طراحی فضایی تحت عنوان "ناحیه نوآوری شریف" خبر داد و اشاره کرد که به حول و قوه الهی ناحیه نوآوری شریف به بزرگترین مرکز تجمع شرکت¬های دانش بنیان ایرانی تبدیل خواهد شد.
دکتر فتوحی در بخش دیگری از صحبتهایش گفت: در زمینه ارتقاء جایگاه بین المللی دانشگاه نیز دستاوردهای مهم و بی نظیری حاصل شده و در رتبه بندی QS با ۴۳ پله صعود به رتبه ی ۴۳۲ جهان و رتبه ی نخست کشور دست یافته ایم.
وی یادآور شد؛ در آخرین رتبه بندی موضوعی موسسه QS که در تاریخ ۲۷ فوریه ۲۰۱۹ اعلام عمومی شد دانشگاه صنعتی شریف موفق شد با صعود ۱۵۰ پله ای، رتبه ۳۰۸ دنیا را در حوزه مهندسی و فناوری کسب نماید. همچنین در این رتبه بندی نام دانشگاه صنعتی شریف به عنوان برترین دانشگاه کشور در نه حوزه موضوعی اعلام شده است که نسبت به سال ۲۰۱۸ از سه به نه افزایش یافته است. در رتبه بندی موضوعی دانشگاه صنعتی شریف در رشته های مهندسی عمران(رتبه ۲۰۰-۱۵۱ جهان)، آمار و پژوهش عملیاتی(رتبه ۲۰۰-۱۵۱ جهان) ، مهندسی برق (رتبه ۳۰۰-۲۵۱ جهان) ، مهندسی مواد(رتبه ۳۰۰-۲۵۱ جهان) ، مهندسی کامپیوتر(رتبه ۳۵۰-۳۰۱ جهان) ، مهندسی مکانیک(رتبه ۳۰۰-۲۵۱ جهان)، شیمی(رتبه ۵۰۰-۴۰۱ جهان) ، ریاضی(رتبه ۳۵۰-۳۰۱ جهان) ، فیزیک و نجوم (رتبه ۵۰۰-۴۵۱ جهان) رتبه ی اول در کشور را به خود اختصاص داده است. همچنین دانشگاه شریف توانسته است جایگاه نخست در اولین ارزیابی وزارت عتف از طرح ارتقاء ۵ دانشگاه و پژوهشگاه به تراز بین المللی را بدست آورد.
دکتر فتوحی در بخش دیگری از صحبت هایش به فعالیت های بین المللی دانشگاه اشاره کرد و افزود: با میزبانی از ۴۱۸ مهمان خارجی از ۵۸ ملیت و عملیاتی سازی ۱۴ تفاهم نامه توانسته ایم در ارتقای سطح روابط با دانشگاه ها و مراکز پژوهشی معتبر موفق باشیم.
وی گفت: افزایش تعداد و تنوع دانشجویان خارجی با کیفیت، افزایش تعداد دوره های مشترک تحصیلات تکمیلی با دانشگاه های معتبر بین المللی، افزایش تعداد و حجم پروژه ها و گرنت های بین المللی و ارایه دوره های آموزشی در سطح بین المللی از دیگر فعالیت های ما در راستای ارتقای جایگاه بین المللی دانشگاه می باشد.
دکتر فتوحی در ارتباط با مضمون خوداتکایی مالی خاطرنشان کرد؛ افزایش درآمد دانشگاه از محل قراردادهای ارتباط با صنعت، از محل آموزشهای تخصصی و از محل هدایا و وقف از جمله اهداف مهم دانشگاه در راستای تنوع بخشی به درآمدهااست. بطور خاص در زمینه ارتباط با نیکوکاران و حامیان دانشگاه پیشرفت های خوبی در سال ۹۷ حاصل شده است و انتظار می رود با تحولاتی که در ساختار و ماموریت بنیاد شریف ایجاد شده است، در سال ۹۸ شاهد موفقیت های بیشتری در این زمینه باشیم.
وی در ادامه به توسعه و ارتقای فعالیت های فرهنگی و فوق برنامه اشاره کرد و افزود: ما در دانشگاه صنعتی شریف بر این باوریم که در کنار آموزش کیفی و پژوهش در تراز بین المللی، باید زمینه رشد و بالندگی جوانان این مرز و بوم را از نظر جسمی و روحی فراهم کنیم. به همین دلیل در طول سالیان گذشته، به موضوع ورزش و فعالیت های فرهنگی توجه بیشتری صورت گرفته است و توانسته ایم در جهت ترویج اخلاق آکادمیک و فرهنگ ایرانی – اسلامی گامهای موثری برداریم.
دکتر فتوحی برگزاری تمرینات و مسابقات ورزشی را که با جدیت زیاد در دانشگاه پیگیری می شود را از جمله اولویت های دانشگاه در حوزه ورزش برشمرد و اضافه کرد: این فعالیت ها برای تمام گروه ها اعم از دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی برنامه ریزی شده و خوشبختانه نتایج خوبی را نیز به همراه داشته است. دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور مقام نهم را در میان ۱۶۲ دانشگاه کشور و مقام اول را در میان دانشگاه های صنعتی کسب کرده اند. کارکنان دانشگاه نیز در مسابقات قهرمانی کارکنان دولت در رشته های آمادگی جسمانی، تنیس روی میز، والیبال و شنا در دو گروه آقایان و بانوان مقام های اول تا چهارم را کسب کرده اند. برنامه های کوهنوردی که توسط گروه کوه دانشجویی برنامه ریزی و اجرا می شود از جمله دیگر اقدامات در حوزه ورزش است.
وی فعال کردن کانون های فرهنگی، انجمن های علمی، تشکل های مذهبی و سیاسی و نشریات را از اهم فعالیت های انجام شده برشمرد و به بعضی از اقدامات انجام شده اشاره کرد از جمله برگزاری مدرسه تابستانی بررسی و نقد طبیعت گرایی علمی (توسط کانون مطالعات علم و دین)، جشنواره جام عقیق (در زمینه هنرهای تجسمی)، جشنواره صبا (در زمینه موسیقی)، سلسله جلسات کتاب، نمایشنامه و داستان خوانی (توسط دفتر مطالعات فرهنگی)، سمپوزیوم دانشجویی Neuroscience (توسط انجمن علمی دانشکده برق)، تریبون آزاد «کارنامهی جمهوری اسلامی در ساخت فرهنگ دینی» (توسط انجمن اسلامی)، نشست های زن و جامعه (توسط بسیج دانشجویی).
وی همچنین مشارکت همگانی خانواده شریف در امور ورزشی و فرهنگی را در زمره اولویت های دانشگاه دانست و به برخی از فعالیت ها در این زمینه اشاره کرد: شریف زیبای من (روزهای سه شنبه بدون خودرو در شریف)، اردوی فرهنگی زیباکنار (گردهمایی استادان، دانشجویان (تشکل ها) برای نقد و بررسی فعالیت های دانشگاه در حوزه فرهنگی) و جشنواره اقوام که به منظور آشنایی دانشجویان و استادان با آداب، رسوم، صنایع دستی و توانمندی ها و چالش های اقوام مختلف ایرانی برگزار می شود و در سال ۹۷ در ابعاد وسیع تر و با مشارکت بیشتر مردم و مسئولان از استان های مختلف کشور در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، از این جمله اند.
دکتر فتوحی تصریح کرد؛ ارتقای سطح تعامل با نهادهای حاکمیتی، مشارکت و ارایه مشاوره در حوزه سیاستگذاریهای کلان کشور از جمله تدوین و ارائه بسته سیاستی پیشنهادی در جهت اصلاحات اقتصادی در حوزه های مدیریت کسری بودجه، ارز و نقدینگی، اصلاح پیشنهادی نظام مالیاتی، پیشنهاد اصلاح نظام یارانه ای کشور، راهکارهای پیشنهادی حل بحران صندوقهای بازنشستگی، گزارش تجارت بین المللی، اصلاحات اقتصادی و حل مسائل توسعه ای و تولیدی و تحقق اسناد بالادستی و توسعه و بکارگیری فناوری های نوین در تامین نیازهای اساسی کشور از جمله فعالیت هایی است که در راستای سرآمدی در اثربخشی اجتماعی در دانشگاه صنعتی شریف صورت گرفته است.
وی از سامانه ذخیرهسازی دادههای حجیم، لاینر فلزی شفت فشار قائم نیروگاه "اوما اویا" سریلانکا، طراحی و ساخت ابزار تست درون چاهی، طراحی و ساخت ربات آرش (ربات اجتماعی بیمارستانی کودکان سرطانی)، طراحی و پیادهسازی کارت سوخت مبتنی بر کارت بانکی و طراحی و پیادهسازی سکوی دولت همراه در کشور به عنوان نمونه ای از دستاوردهای مهم یکسال اخیر در ارتباط با بکارگیری فناوری های نوین در تامین نیازهای اساسی یاد کرد.
رئیس دانشگاه یادآور شد: صدرنشینی دانشگاه صنعتی شریف در رتبه بندی کیو اس سال ۲۰۱۹، چاپ مقاله ی استادان دانشگاه شریف در مجلات معتبر Nature و Science، تداوم جذب بهترین داوطلبان کنکور و مدال آوران، کسب رتبه ی نخست بیست و سومین المپیاد علمی و دانشجویی کشور، کسب رتبه اول در مسابقات ریاضی کشور برای ۲۹ امین سال متوالی، درخشش دانشجویان دانشکده ریاضی در مسابقات جهانی ریاضی دانشجویی، کسب رتبه اول در بیستمین دوره مسابقات برنامه نویسی کامپیوتر acm کشوری، قرار گرفتن ۱۴ نفر از استادان دانشگاه شریف در میان یکدرصد دانشمندان پراستناد جهان، کسب رتبه اول حوزه ی سلامت و رتبه اول حوزه ی فناوری اطلاعات و ارتباطات رقابت علمی کنز، کسب "عنوان فناور برگزیده ی کشور " توسط عضو هیئت علمی دانشکدهی مهندسی کامپیوتر دانشگاه، کسب «رتبه ی اول طرح های توسعه ای»، «مقام اول طرح برگزیده ی موفق در تولید ملی»، «برگزیده ویژه با ارائه طرح نقش موثر در توسعه نظری و کاربری مهندسی مواد و متالورژی در ایران» و «رتبه دوم پژوهشهای کاربردی» در جشنواره بینالمللی خوارزمی و انتخاب آقای دکتر سعید سهراب پور به عنوان عضو آکادمی مهندسی امریکا برخی از دستاوردهای مهم یکساله اخیر است که در راستای هدف الگوسازی و افتخار آفرینی شریف قابل ارائه هستند.
دکتر فتوحی در پایان صحبت های خود در خصوص توسعه فضای فیزیکی و ساماندهی دانشگاه توضیحاتی ارائه نمود و به تشریح چالشهای پیش روی دانشگاه در این خصوص پرداخت. وی یادآور شد که در راستای طرح ساماندهی، خرید ۱۵۳ هزار متر مربع در دستور کار قرار دارد و با توجه به بحران فضای فیزیکی، بهبود سرانه فضای فیزیکی که در حال حاضر ۱۳ مترمربع است را تا ۲۴ متر مربع هدف دانشگاه عنوان نمود. دکتر فتوحی خاطرنشان کرد که تکمیل ساختمان های کلاس درس، دانشکده مکانیک، دانشکده هوافضا و دانشکده مهندسی و علم مواد در اولویت دانشگاه قرار دارد که تکمیل و بهره برداری از آن ها به منابع مالی قابل توجهی نیاز دارد.
وی به کمبود فضای خوابگاهی و لزوم تجمیع خوابگاهها نیز اشاره کرد و افزود: با توجه به کمبود خوابگاه مناسب و لزوم تجمیع خوابگاهها، طبق دستور معاون اول محترم رئیس جمهور مقرر گردیده تا ساختمان نهضت سوادآموزی جنب متروی شریف به دانشگاه واگذار گردد. در این راستا تسریع فرآیند واگذاری، بزرگترین چالش پیش رو است که با توجه مشکلات حاد سرقت و زورگیری در محل و عدم امنیت در رفت و آمد دانشجویان از اولویت های مهم دانشگاه به شمار می رود. ساختمان مذکور فعلا به عنوان خوابگاه دانشگاه شهید رجایی استفاده میشده که ۲۲ کیلومتر با محل تحصیل آنان فاصله دارد که وزیر علوم، تحقیقات و فناوری قول مساعدت برای پیگیری و حل مشکل دادند.
دکتر فتوحی در خصوص ارتقا تجهیزات آزمایشگاهی به موافقت بانک توسعه اسلامی با اعطای وام به دانشگاه اشاره کرد و خاطرنشان کرد با پیگیری مدیریت دانشگاه شورای اقتصاد در پایان سال ۱۳۹۶ آنرا تصویب نموده ولی بانک توسعه اسلامی شروع پرداخت وام را به سال ۱۴۰۰ موکول کرده است. چالش اصلی مذاکره با بانک برای تعجیل در واگذاری تسهیلات از سال آینده است که در این خصوص مساعدت وزارت امور اقتصادی و دارایی مورد نیاز است.
وی خاطرنشان کرد؛ دانشگاه در طی پنج سال اخیربیش از یکصد نفر عضو هیات علمی جوان و برجسته را جذب کرده است که با توجه به پایین بودن حقوق و سایر مزایا، تامین مسکن مناسب به یکی از چالش های مهم ایشان تبدیل شده است. برای رفع این مشکل، دانشگاه در نظر دارد یک مجتمع مسکونی را با حدود ۷۰ آپارتمان احداث کند و در سالهای ابتدایی استخدام در اختیار استادان جوان قرار دهد. برای این منظور مبلغ ۸۸ میلیارد ریال تخصیص یافته است ولی موانع دیگری وجود دارد که ریاست محترم مجلس شورای اسلامی برای رفع این موانع قول مساعد داده اند.
رئیس دانشگاه صحبت های خود را با بیان کمبود بودجه و عدم تخصیص به موقع آن به پایان برد و افزود: بودجه مصوب دانشگاه در سال جاری ۱۷۷۸ میلیارد ریال است که تا کنون تنها ۷۱ درصد آن پرداخت شده و در نتیجه دانشگاه با کمبود منابع به میزان ۵۱۰ میلیارد ریال روبرو است. وی اشاره کرد که با توجه به اعتبار پرداخت شده؛ به علت ضرورت پرداخت هزینه های ضروری نظیر حقوق و مزایا و هزینه های جاری دانشگاه، منابع بخش های کیفی نظیر پژوهش و زیرساختها به شدت کاهش یافته است؛ بطوریکه در پژوهش های پایه ای فقط ۲۸ درصد، در پژوهش های توسعه ای صفر درصد، در پژوهش های کاربردی فقط ۳۱ درصد، در بخش توسعه ی امور بین المللی تنها ۱۰ درصد، در ورزش دانشجویان ۲۶ درصد بودجه مصوب تخصیص یافته و عدم تامین منابع، دانشگاه را با مشکل روبرو کرده است. همچنین درصد افزایش بودجه دانشگاه در سال ۱۳۹۸ تنها ۱۰/۴ است که این شرایط چالشی اساسی برای حفظ و ارتقاء کیفیت دانشگاه است. لازم به ذکر است که جناب آقایان دکتر لاریجانی و دکتر عارف برای حل مسائل بودجه ای دانشگاه قول مساعدت داده اند.
در ادامه ی این جلسه رئیس محترم مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از فعالیت های اثربخش دانشگاه صنعتی شریف بر توسعه روابط بین المللی دانشگاه و امکان همکاری با دانشگاههای معتبر کشور چین تاکید کرد.
وی خاطرنشان کرد؛ هوش مصنوعی، ارتباطات سیار و عملیات مالی الکترونیکی از جمله مواردی است که دانشگاه صنعتی شریف می تواند در آن زمینه ها با دانشگاههای چین همکاری های مشترکی انجام دهد.
آقای دکتر لاریجانی همچنین در زمینه لزوم برنامه ریزی برای استقلال مالی دانشگاهها نکاتی را مطرح کرد و از آمادگی مجلس شورای اسلامی برای تدوین قوانین مورد نیاز خبر داد.
پس از استماع گزارش دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه جلسه وارد بررسی دستورات شد و تصمیمات زیر اتخاذ گردید.
- با توجه به لزوم شرکت اعضای هیئت علمی در همایش های داخل و خارج کشور، هزینه ی ثبت نام شرکت در این همایش ها و چاپ مقالات ترمیم شد.
- با توجه به افزایش نرخ ارز، هزینه های دوره های فرصت مطالعاتی ترمیم گردید شد و موارد وابسته در آیین نامه فرصت مطالعاتی اصلاح شد.
- به منظور تسهیل در فرآیند انجام امور مالی دانشگاه، ضمن موافقت با بررسی آیین نامه جدید مالی و معاملاتی و اصلاح مواردی از آن با انتصاب کارکنان قراردادی در سمت های کارپرداز، عامل مالی و رئیس حسابداری موافقت شد.
همچنین اعضای هیات امنا با موارد زیر موافقت نمودند:
- جذب اعضای هیات علمی غیرایرانی
- مشارکت بخش خصوص برای احداث فضاهای آموزشی، رفاهی و پژوهشی
- نحوه ی تخصیص درآمد دوره های آموزش های آزاد و وصول هزینه ی دوره های تک درس و اخذ شهریه از دانشجویان خارجی
- ادغام مراکز کارگاههای آموزشی و گرافیک مهندسی
موافقت با برقراری استفاده از تسهیلات فرصت مطالعاتی نوع دوم برای اعضای هیات علمی جوان فارغ التحصیل داخل کشور به منظور ارتقای سطح علمی ایشان
- موافقت با اصلاح آیین نامه ی نحوه پرداخت حق الزحمه کارشناسان مشاوره دانشجویی
- موافقت با تعیین حسابرس برای رسیدگی به حساب های سال ۱۳۹۶
در پایان جلسه وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری ضمن قدردانی از دستاوردهای کم نظیر دانشگاه صنعتی شریف، آمادگی وزارت عتف را برای حل مسائل موجود دانشگاه اعلام کرده و در این زمینه قول مساعدت و همکاری داد. همچنین از خدمات ارزنده جناب آقای دکتر مصلی نژاد در خصوص احداث خوابگاه و مجموعه آبی برای دانشجویان و همچنین ساماندهی جذب کمک خیرین قدردانی شد.