به همت معاونت آموزشی و پژوهشی دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان اردبیل و میزبانی دانشگاه فرهنگیان اردبیل، نشست هم اندیشی نقش اساتید در رصد و مواجه با بحران های پیش رو باحضور اساتید گروه معارف اسلامی دانشگاه های استان در دانشگاه فرهنگیان پردیس علامه طباطبایی استان اردبیل برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان اردبیل، حجت الاسلام والمسلمین عبداله حسنی رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان اردبیل در ابتدای این نشست با بیان اینکه دانشگاه مرکز تعلیم و تربیت است، به آداب حضور در دانشگاه تاکید کرد و افزود: اساتید دانشگاه بخصوص اساتید گروه معارف اسلامی نقش بسزایی در تعلیم و تربیت دانشجویان دارند.
وی تصریح کرد: اگر اساتید لحظه ای غفلت کرده و کاری را پیش نبرند، بدانند دشمنان اسلام به سرعت با فعالیت در بیش از ۱۷۰ شبکه ماهواره ای فارسی زبان و فضای مجازی ذهن جوانان را پراز شبهه های خطرناک خواهد نمود.
حجت الاسلام حسنی با اشاره به ظرفیت گسترده حضور دانشجویان در دانشگاههای استان اردبیل، مسئولیت دانشگاهیان را نسبت به فراهم نمودن اقدامات لازم برای گام دوم انقلاب اسلامی خطیر عنوان کرد و اظهار داشت: با برنامه ریزی دقیق و بجا باید مسبب حل شبهات ذهن جوانان شد و آنها را نسبت به امر ولی فقیه آگاه نمود تا بتوانند در فضای غبار آلود فتنه ها حق را از باطل تشخیص داده و دین خود را حفظ کنند.
دکتر مرتضی ابراهیمی معاون آموزشی و پژوهشی دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و رئیس سازمان بسیج اساتید استان اردبیل نیز در این نشست گفت: نسبت به آرمانهای انقلاب اسلامی از وضعیت موجود گلایه مندیم واین زمانی حل خواهد شد که فلسفه جهان بینی عمیق اسلامی دانشگاهیان اصلاح شود.
وی تاکید کرد: کسی که مدعی کارفرهنگی و انقلابی است نمی تواند انتظار داشته باشد که همه از او راضی خواهد بود، لذا زمانی حرکت موثر است که دشمنان اسلام نگاه مثبتی به حرکت او نداشته باشند.
دکتر عبدی سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان اردبیل نیز ضمن خیر مقدم به اساتید گرانقدر، بیان نمود: وظیفه همه ما به ویژه اساتید گروه معارف اسلامی با توجه به جوان بودن مخاطبان بیشتر از صیانت، اهتمام به ساختن حیات طیبه در نظام معیار اسلامی برای نسل آینده است.
ایشان توفیق خدمت در عرصه ساختن و تحقق حیات طیبه را از درگاه خداوند برای همگان مسئلت نمود.
گفتنی است این نشست به سه کارگروه مبانی نظری اسلامی، مبانی اخلاق و متون تفسیری و تاریخ انقلاب اسلامی تقسیم شده و اساتید به بحث، بررسی و ارائه راهکار در خصوص آسیب های موجود و بحران های پیش رو پرداختند.