معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: بیش از ۲۶هزار بازدید ازاماکن عرضه و تولید مواد غذایی توسط بازرسان بهداشت محیط در سال جاری انجام شده است.
به گزارش وبدا / دکتر فاطمه نوده در گفتگو با خبرنگار وبدا اظهارکرد: اکیپ های بازرسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در سال جاری، بیش از ۲۶هزار بازدید ازاماکن عرضه و تولید مواد غذایی داشته اند.
وی افزود: اماکن عمومی حساس از جمله رستوران ها، هتل ها، مراکز اقامتی، اماکن بین راهی، سامانه های آبرسانی ومراکز تهیه و عرضه مواد غذایی از جمله مواردی است که در این مدت مورد بازدید بازرسین بهداشت محیط قرار گرفته اند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با اشاره به معدوم سازی بیش از ۱۳ تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در سال جاری، تصریح کرد: همچنین در این مدت، ۵۲۵هزارو ۵۰۴
مورد کلرسنجی از آب ، ۴۳۵ مورد نمونه برداری مواد غذایی از سطح عرضه و ۲هزارو ۱۴۰ مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی با استفاده ازتجهیزات پرتابل انجام گرفته است.
وی بابیان اینکه ۶۶۲ مورد آموزش گروه های هدف طی یک سال گذشته انجام شده است، اضافه کرد: تعداد یکهزارو ۲۵۲ مورد اقدام قانونی شامل اخطاریه بحرانی وغیر بحرانی، پلمپ واحدهای صنفی و معرفی به دادگاه در این مدت انجام شده است.
دکتر نوده خاطرنشان کرد: همواره تمام سعی و تلاش خود را برای حفظ سلامت شهروندان به کار گرفته ایم و امیدواریم مردم نیز ما را در این راستا یاری و موارد تخلف را اطلاع دهند.