به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: کنفرانس ملی و استارتآپ ویکند بافت فرسوده امروز صبح اول اسفند ماه با حضور دکتر محمد سالاری رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر استان تهران، دکتر کاوه علی اکبری مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران، دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد، مهندس امیر محسنی شهردار منطقه ۱۷، دکتر سید مصطفی حسینی مزینانی معاون پژوهشی و جمع کثیری از استادان، دانشجویان در سالن خوارزمی این واحد دانشگاهی به مدت سه آغاز به کار کرد.
دکتر سعید قاضیمغربی در مراسم افتتاحیه افتتاحیه کنفرانس ملی و استارتاپ ویکند «بافت فرسوده
»
در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با تاکید بر لزوم استفاده از جوانان گفت: کشور متعلق به جوانان است و آنان باید بسیاری از مهارتها را در دانشگاه کسب کنند؛ زیرا دانشگاه تنها محل یادگیری نیست و دانشجو باید معضلات جامعه را شناسایی و حل کند.
وی اظهار کرد: به نسل آینده کشور و به شما جوانان بسیار امیدوارم. از زمان تصدی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری سعی داشته ام تا با فراهم ساختن محیطی با نشاط برای دانشجویان، استادان و کارکنان آنان را به سوی فعالیت های علمی و پژوهشی سوق دهم تا موضوعات بعدی استارتاپ ها را به ما پیشنهاد دهند. از جمله برنامه های این واحد دانشگاهی تبدیل آن به یک واحد مطرح و برند در بین سایر واحد های کشور است که با همکاری، همدلی تمامی افراد مجموعه این امر امکان پذیر ست
.
رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری برگزاری رویدادهای استارتاپی را در راستای ماموریت علمی این واحد دانشگاهی که بعنوان قطب شبکه های ارتباطی و حمل و نقل انتخاب شده است قلمداد کرد و ابراز امیدواری کرد که خروجی و نتایج این رویدادهای علمی گرهگشای مسائل و مشکلات کشور باشد؛ چراکه همه ما مقابل کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی مسئولیم و لازم است با تلاشهای شبانهروزی به فکر آبادانی بیش از پیش میهن اسلامیمان باشیم.
قاضی مغربی با اشاره به عبور این واحد دانشگاهی از دانشگاه آموزش محور و تبدیل آن به یک دانشگاه حل مساله عنوان کرد: ایده پردازی در مسابقات استارتاپی موجب شناسایی خلاء ها و مشکلات جامعه است یکی از حسن های برگزاری چنین رویدادهای این است که جوان با فضای واقعی ایده های مختلف آشنا می شود. همچنین در این فضا ایدههای نوین جوانان عملیاتی می شود و به سمت اجرایی شدن سوق پیدا می کند و پس از آن یک کارفرما میتواند روی این ایدهها سرمایهگذاری کند
.
این مقام دانشگاهی هدف از برگزاری این استارتاپ را شناسایی مشکلات بافت فرسوده کشور عنوان کرد و افزود: ایران کشوری زلزله خیز و بخشی از بافت آن تاریخی و یا قدیمی است بنابراین به منظور کاهش خسارات مالی و جانی باید با همفکری یکدیگر و ارائه ایده های نوین این معضل را تا حدودی برطرف سازیم.
وی در خصوص ۱۴رویداد استارتاپی که ظرف یکسال و نیم گذشته برگزار شد اضافه کرد: هر ماه یک رویداد در حوزه حمل و نقل داشته ایم و هدف حرکت بسوی وضع مطلوب است و ملاک برنده یا بازنده بودن نیست بلکه جسارت شما در شرکت است.