دوره آموزشی آشنایی با
اصول
CIP
(پاکسازی سطوح) و نمونه برداری از کارخانجات موادغذایی و آشامیدنی در سالن همایش رازی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذاو داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، مدیر مواد غذایی و آرایشی-بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه گفت: لازمه تولید یک محصول سالم، داشتن تجهیزات تمیز و بهداشتی است.
فریدون مومن افزود: شست و شوی تجهیزات در تماس با مواد غذایی یکی از قسمت های مهم در کارخانجات تولید موادغذایی است زیرا در تولید یک ماده غذایی حفظ بالاترین شرایط بهداشتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است
.
وی کنترل بهداشتی تجهیزات کارخانجات، آشنایی با نمونه برداری از محصولات تولیدی و انجام آزمون های میکروبی و شیمیایی به منظور پیشگیری از بروز بیماری ها را از اهداف برگزاری این دوره دانست.
وی اذعان داشت: طبق گزارشات سازمان جهانی بهداشت سالانه حدود ۲ درصد از ۲/۲ میلیون کودک زیر ۲ سال در اثر بیماری های اسهالی جان خود را از دست می دهند که علت آن آلودگی غذا و آب آشامیدنی است
.
مومن در ادامه ضمن تعریف
cip
ابراز داشت: تمیز کردن سطوح موجود در کارخانجات موادغذایی و آشامیدنی که در تماس با محصول است و شامل لوله ها، تجهیزات و مخازن است
CIP
نامیده می شود
.
به گزارش وب دا؛ در این دوره تعدادی از کارشناسان مرتبط و مسئولین فنی کارخانجات با روش های نمونه برداری از موادغذایی و
CIP
کارخانجات مواد غذایی و آشامیدنی آشنا شدند
.
۵