معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان در مراسم افتتاحیه چهارمین جشنواره رویش برادران دانشگاه فرهنگیان گفت: جشنواره رویش دانشگاه فرهنگیان نسبت به جشنواره رویش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ابعاد وسیع تری برگزار می شود.
دکتر علی محمدی با بیان این که رویش در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صرفاً در حوزه کانون های فرهنگی برگزار می گردد، اظهار داشت: ما در جشنواره رویش دانشگاه فرهنگیان شاهد حضور پررنگ دانشجویان در حوزه های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و علمی هستیم.
وی اعلام کرد: در گردهمایی رویش دانشگاه فرهنگیان حدود ۵۰۰ دانشجومعلم در بخش دختران و پسران به همراه استادان مشاور و کارشناسان فرهنگی حضور دارند و ضمن ارائه آثار خود در نمایشگاه دستاوردهای فرهنگی، از ۷۰ کارگاه توانمندسازی نیز استفاده می کنند.
دکتر محمدی با اشاره به اهداف جشنواره رویش گفت: معرفی و حمایت از تولیدات فرهنگی و اجتماعی، کشف استعدادها و حمایت از ابتکارات و اختراعات، کادرسازی فرهنگی و اجتماعی در مراکز و پردیس ها، هم اندیشی و تبادل تجربه بین دانشجومعلمان، کارشناسان و استادان، ایجاد نشاط و شادابی در محیط دانشگاه و انتخاب نفرات برتر و نمایندگان کانون ها و تشکل ها از جمله اهداف این رویداد فرهنگی است.
وی اعلام کرد: اخیراً توافقنامه ای میان معاونت فرهنگی و اجتماعی و معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه برای حمایت از آثار فاخر دانشجویان منعقد شده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان با بیان این که "تربیت معلم مهارتی در برنامه های فرهنگی اجتماعی رخ می دهد"، گفت: اگر دانشجویان جذب تشکل های رسمی نشوند، آنگاه جذب تشکل های غیر رسمی خواهند شد که آسیب زا است.
عضو هیات رییسه دانشگاه با اشاره به برخی حمایت های دانشگاه از تشکل های دانشجویی گفت: در زمانی که دانشگاه در بدترین شرایط مالی به سر می برد دو مرحله حمایت مالی از تشکل ها دانشجویی و نیز حمایت مالی از دانشجویان اعزامی به کربلا صورت گرفت که باعث افتخار است.
وی افزود: اگر تشکل ها به معنای واقعی در میدان باشند، دانشگاه فرهنگیان با سرعت بیشتری مسیر خود را طی خواهد کرد و معلمان شایسته تری تحویل نظام تعلیم و تربیت خواهد داد.