حجت الاسلام والمسلمین کرمی مدیرکل فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در دوره آموزشی – مهارتی ائمه جماعت پردیس ها و مراکز تابعه دانشگاه فرهنگیان از سراسر کشور در مشهد مقدس، با اشاره به پخش مستندی از صدا و سیما که در شبکه بی بی سی فارسی تهیه شده بود، از زبان کارشناس برنامه که از مخالفین انقلاب بود، بیان داشت: عامل پیروزی انقلاب روحانیونی بودند که پیام های امام (ره) را به طور مویرگی در جامعه منتشر می کردند و این در حالی بود که جمعیت آن ها پیش از انقلاب بسیار کم تر از حال حاضر بود. اکنون روحانیت علاوه بر مساجد، در دانشگاه های کشور فقط سه هزار امام جماعت داریم که غالبا جوان هستند.
حجت الاسلام کرمی در بخش دوم سخنان خود با اشاره به این جمله مقام معظم رهبری مبنی بر ایجاد یک تمدن نوین اسلامی هدف ملت ایران و هدف انقلاب اسلامی است، ادامه داد: این تمدن نوین دو بخش دارد: بخش ابزاری (وسیله) که علم، اختراع، صنعت و ابزار هست و این در حالی است که در دنیا از مظاهر تمدن شمرده می شود؛ بخش متنی تمدن، سبک زندگی است، رفتار اجتماعی است. لابلای همه مسائل و مشکلات کشور، نگاه حضرت آقا تمدن نوین اسلامی است که معظم له در دیدار روسای دانشگاه ها که دو سال قبل بود، فرمودند وظیفه اصلی خدمتگزاران دانشگاه این است که تمام وسایل فراهم شود که دانشگاه، دانشگاه تمدن ساز باشد و تمدن نوین اسلامی را بتواند برای ما به ارمغان آورد.
مدیرکل فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها ادامه داد : با توجه به ابزار بودن مظاهر تمدن غرب و اصل بودن سبک زندگی به عنوان متن و اصل تمدن، رسالت جمع ما نیز این است که به متن سبک زندگی بپردازیم و آن را اصلاح کرده مراقبت کنیم و ببینیم چه چیزی به عنوان سبک زندگی در جامعه ارائه و جاری می شود. اگر در فضای اجتماعی گفتمانی پیش آید که ناظر به رفع مشکلات و آسیب ها باشد، با توجه به نشاط و استعداد نظام، پیشرفت های خوبی در این زمینه حاصل خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: آسیب های اجتماعی در سایر کشورها هم وجود دارد ولی از آن جا که نگاه ما ایجاد تمدن نوین اسلامی است، این آسیب ها برای ما دغدغه هستند. آنچه امروز حضرت آقا مطرح می کنند نفوذ فکری و فرهنگی است و اینکه دشمن در تلاش است در کشور ما نفوذ کند. در همین راستا مقام معظم رهبری، جلساتی با سران قوا و بزرگان کشور برگزار کرده اند که در آن ها آسیب های اجتماعی را به آسیب های طبیعی مانند زلزله و یا بیماری که اگر علاج نشود هر روز بدتر می شود، تشبیه کرده اند.
حجت الاسلام والمسلمین کرمی با اشاره به این سخن رهبری که «شاید از نگاه جامعه شناسانه، وجود آسیب های اجتماعی امری طبیعی است، ولی برای کشورری که آرمان تمدن نوین اسلامی دارد به هر میزان هم شایسته نیست» بیان کرد: باید در این زمینه کار بشود و سرمایه گذاری انجام داد. ما باید مردم را عائله خود بدانیم و خستگی ناپذیر فعالیت کنیم.
وی همچنین این سخن مقام معظم رهبری که «مهم این است که نیروی حزب اللهی این عرصه را نیز سنگری برای انقلابی گری و جهاد خود بداند» را نقل کرد و افزود: جهاد فقط شمشیر دست گرفتن نیست و شامل جهاد فکری، عملی و غیره است و ما افسران جنگ نرم هستیم که خط مشی خود را از فرمانده مان می گیریم.
حجت الاسلام کرمی در ادامه ضمن بیان آسیب های اجتماعی موجود در جامعه آمار آن ها در میان دانشجویان کشور را ارائه کرد و افزود دانشگاه فرهنگیان نسبت به سایر دانشگاه ها در وضعیت بهتری قرار دارد. وی هدف از ارائه برخی آمارها را ایجاد انگیزه در حضار برای تلاش در رفع این آسیب ها دانست و افزود تا این مشکلات را ندانیم انگیزه ای برای رفعشان وجود نخواهد داشت. ما که می خواهیم تمدن نوین اسلامی را پیاده کنیم، نباید گرفتار این مسائل باشیم و باید آن ها را برطرف کنیم.