دکتر حسین خیرفام مدیر گروه پژوهشی علوم محیط زیست پژوهشکده مطالعات دریاچه ارومیه دانشگاه ارومیه خبر از رونمایی اولین تولید محتوای دیجیتال مبتنی بر واقعیت مجازی برای معرفی پروژه تثبیت ریزگردها و ماسههای روان در منطقه جبلکندی ارومیه داد.
دکتر خیرفام با اشاره به پایش گسترده پروژههای اجرایی ستاد احیای دریاچه ارومیه توسط دفتر پایش دانشگاه ارومیه مستقر در پژوهشکده مطالعات دریاچه ارومیه، اثربخشی پروژههای احیای دریاچه ارومیه بهویژه در دو سال اخیر را مثبت ارزیابی کرد و گفت: اطلاعرسانی در مورد محل، گستره و اثربخشی این پروژهها کافی نیست و این محتوای دیجیتال به همین جهت طراحی شده است.
این متخصص حفاظت آب و خاک افزود: اگر مردم و صاحبنظران از نزدیک اقدامات اجرایی انجام شده را مشاهده کنند، متوجه اهمیت، موفقیت و اثربخشی این پروژهها شده و در نتیجه منجر به جلب حداکثری در مشارکت عمومی و افزایش اعتماد و همراهی مردم خواهد شد. با این حال، از آنجاییکه در عمل امکان بازدید جامعه و علاقهمندان از این پروژهها امکانپذیر نیست؛ لذا ما در پژوهشکده مطالعات دریاچه ارومیه اقدام به تولید محتوای دیجیتال برای نمایش مجازی و تصویری این پروژهها برای عموم کردهایم که تور مجازی پروژه تثبیت ماسههای روان و نمکی در منطقه جبلکندی (حاشیههای خشک شده دریاچه ارومیه) با استفاده از بادشکنهای غیرزنده اولین محصول در این راستا میباشد.
وی افزود: این محصول مبتنی بر سیستم واقعیت مجازی (Virtual Reality) است که با کلیک روی لینک ارائه شده در زیر کاربر به محیط مجازی پروژه مذکور هدایت شده و امکان بازدید بهصورت تور مجازی فراهم میشو
د.
تور مجازی پروژه تثبیت ریزگردها و ماسههای روان در منطقه جبلکندی ارومیه
http://urmialakeri.com/jabalkandisite
/