رییس دانشگاه فرهنگیان گفت: حضور اساتید مشاور فرهنگی از ۳۱ استان در گردهمایی رویش، اقدام نیک و سازنده ای است.
به گزارش روابط عمومی؛ همزمان با برگزاری چهارمین گردهمایی دانشجومعلمان فعال فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان در بخش خواهران، دکتر خنیفر رئیس دانشگاه فرهنگیان در گفتگو با روابط عمومی، با اشاره به جایگاه فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه فرهنگیان و وجه تمایز آن با دیگر دانشگاه ها، گفت: در دانشگاه فرهنگیان بخش اعظمی از برنامه ها و زیربناها، باید فرهنگی و اجتماعی باشد.
وی افزود: اگر فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در دیگر دانشگاه ها محدود یا اختیاری باشد در دانشگاه فرهنگیان این عرصه گسترده، وسیع و تمام وقت تلقی می شود.
دکتر خنیفر با اشاره به ظرافت های کار فرهنگی در دانشگاه فرهنگیان این ویژگی را از وجوه تمایز فعالیت های فرهنگی در دانشگاه فرهنگیان با دیگر دانشگاه ها برشمرد.
وی همچنین به ویژگی های خاص آموزش دهندگان و عوامل و عناصر فرهنگساز به عنوان وجه تمایزی دیگر در این راستا اشاره کرد و گفت: در دانشگاه فرهنگیان انجام فعالیت فرهنگی دارای ظرافت های بسیار و ابعاد و زوایای بی شمار است و عوامل انتقال و آموزش دهندگان در این عرصه نیز عناصری مهم هستند که باید باورمند، به گزین و به روز باشند.
رییس دانشگاه فرهنگیان در ادامه با اشاره به رخداد مهم فرهنگی و اجتماعی اخیر در دانشگاه فرهنگیان با عنوان"رویش"حضور اساتیدِ مشاوره را در این گردهمایی، اتفاقی نیک توصیف کرد و گفت: بهره گیری از استاد مشاور رویه ای ست که در دانشگاه های دولتی مرسوم بوده و روال به این شکل است که در طول سال، استاد مشاور برای گروه های دانشجویی تعریف شده و به صورت مستمر با دانشجویان در ارتباط و تبادل نظر هستند.
وی افزود: اکنون که تصمیم بر این است تا در رویداد فرهنگیِ بزرگی همچون جشنواره رویش، شاهد حضور استادان مشاور از ۳۱ استان باشیم، برنامه ای حائز اهمیت، سازنده و قابل توجه است که باید آن را به فال نیک گرفت.
دکتر خنیفر با بیان اینکه گردهمایی رویش، یک فرصت طلایی برای تبادل نظر و اندیشه در راستای ارتقاء کمی و کیفی فعالیت های فرهنگی در سطح آمایش سرزمینی دانشگاه فرهنگیان است، افزود: این گردهمایی جدا از برنامه ها و بخش های مشخص و معین شده، بی شک در دلِ خویش، فرصت های پنهانِ هم آموزی دارد و هر یک از عزیزان حاضرِ در آن؛ اعم از دانشجویان، کارشناسان و اساتید، در واقع سفیران برنامه فرهنگی رویش برای ارتقای فعالیت های فرهنگی، انجمن های علمی، تشکل های دانشجویی، هیات های مذهبی و ... به شمار می روند که هر کدام به سهم خود در این هم آموزی نقش آفرینی خواهند کرد .
وی همچنین با ابراز امیدواری از برآیند و نتایج حاصله از چهارمین گردهمایی رویش در شهر مقدس مشهد و جوارِ بارگاه ملکوتی حضرت علی بن موسی الرضا(ع)، اظهار کرد: بسیار امیدوارانه بر این باور هستیم که پس از این گردهمایی، شرکت کنندگان از قِبَلِ توشه ای که از کارگاه ها و جلسات گفت و گو و تبادل نظر بدست می آورند، در بازگشت به استان های محل تحصیل و سکونت خود، خلاقیت و ایده پروری را اولویت امور قرار دهند و بر خلاف ادوارِ گذشته، سالِ آینده ضمن پرهیز از تکرار، با فعالیت های گسترده، نوآورانه و بالنده تر در این گردهمایی حضور یابند.
شایان ذکر است چهارمین دوره رویش "گردهمایی فعالان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان" پس از دو سال وقفه احیا شده و از
۶
تا
۸
بهمن ویژه خواهران و
۱۰
تا
۱۲
ویژه برادران در مشهد مقدس برگزار می شود.
بخش نمایشگاهی شامل ارائه گزارش عملکرد یکساله کانون های فرهنگی، انجمن های علمی، تشکل های اسلامی، نشریات و هیات مذهبی با چاشنی آموزه ها و عناصر سنتیِ هر استان در
۳۱
غرفه برپا شده است.
همچنین دانشجومعلمان در مدت حضور خود از حدود
۷۰
ساعت کارگاه، شامل محتوای عمومی همچون مدیریت گروه های کوچک، مهارت های اجتماعی ارتباط موثر، آشنایی با ساختار و آیین نامه تشکل های دانشجویی و همچنین کارگاه های اختصاصی هر گروه همچون آموزش نویسندگی، کارگاه تهیه نشریه الکترونیک ویژه مدیر مسئولان نشریات، کارگاه برنامه ریزی فرهنگی ویژه دبیران کانون های فرهنگی، کارگاه برگزاری نشست آزاد اندیشی و کرسی مناظره برای تشکل های اسلامی، کارگاه مقاله نویسی وبرنامه ریزی یک نشست علمی برای انجمن های علمی و ویژگی های هیات تراز جمهوری اسلامی ایران ویژه هیات ها بهره مند خواهند شد.
حضور یک استاد مشاور فرهنگی و کارشناس فرهنگی در این دوره به همراه دانشجومعلمان و شرکت در کارگاه هایی همچون مدیریت سرمایه اجتماعی، امید آفرینی، نحوه ساماندهی اوقات فراغت و مدیریت گروه های کوچک از دیگر برنامه های رویش است.