گروه پژوهشی فرآوری رسوبات باهدف ارزیابی روشهای علمی و کاربردی در استفاده از ظرفیت رسوبات بستر دریاچه ارومیه و رودخانههای منتهی به آن از ابتدای بهمنماه امسال در پژوهشکده مطالعات دریاچه ارومیه آغاز به کار کرد.
دکتر فرخ اسد زاده مدیر این گروه تازه تاسیس در این مورد گفت: این گروه پژوهشی در راستای تکمیل اهداف خود به منظور استفاده بهینه از ظرفیت رسوبات دریاچه ارومیه و مدیریت پایدار آنها یک کارگروه تخصصی پژوهشی با هدف پیشبرد مطالعات کاربردی ایجاد کرده است.
وی افزود: در این راستا از کلیه همکاران هیئتعلمی دانشگاه ارومیه که در این زمینه دارای تجربه و تخصص هستند، دعوت میشود برای همکاری در این کارگروه اعلام آمادگی نموده و ایدهها و نظرات خود را تا پایان بهمنماه ۹۷ به ایمیل
f.asadzadeh@urmia.ac.ir
ارسال نمایند.
لازم به ذکر است که در طول سالهای اخیر با تشدید خشکی دریاچه ارومیه سطوح وسیعی از رسوبات دریاچه در معرض عوامل محیطی قرار گرفتهاند. در کنار خطرات ناشی از ایجاد گردوغبار و سایر مسائل زیستمحیطی، این رسوبات دارای پتانسیل فراوان برای استخراج ترکیبات گوناگون هستند.
با توجه به ماهیت بین رشته ای این مباحث حضور اعضای هیات علمی دانشگاه متخصص رشته های گوناگون مانند زمین شناسی، شیمی، مهندسی معدن، علوم خاک و منابع طبیعی در این کارگروه می تواند در پیشبرد اهداف پژوهشکده دریاچه ارومیه موثر باشد.