نشست شورای سلامت و امنیت غذایی با حضور معاون استاندار و فرماندار شهرستان کاشان، رئیس دانشگاه، معاون بهداشتی و جمعی از مسئولین شهرستان و دانشگاه چهارشنبه ۲۶/۱۰/۹۷ در سالن شهدا ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، دکتر ابراهیم کوچکی رئیس دانشگاه در این نشست، با اشاره به اینکه دانشگاه در کنار بهداشت و درمان، مسئولیت سلامت غذایی را نیز به عهده دارد گفت: سلامت غذایی شهروندان، در نهایت به سلامت اجتماعی می انجامد که باید توجه ویژه ای به آن داشت.
وی همچنین به اهمیت ساخت بیمارستان بقیه الله و لزوم استفاده از ظرفیت خیرین بخش صنعت در امر ساخت و تجهیز بیمارستان، نکاتی را عنوان کرد.
فرماندار ویژه شهرستان کاشان، در این نشست با اشاره بر اجرای به موقع مصوبات جلسات کارگروه و الزام مسئولین هر دستگاه به شرکت در جلسات کارگروه سلامت، تشکیل جلسه مشترک هماهنگی با مسئولین شهرستان آران و بیدگل در خصوص بررسی موضوعات مشترک مرتبط با سلامت دو شهرستان، انجام هماهنگی های لازم با استانداری اصفهان در خصوص موضوعات سالک و آنفولانزای پرندگان، اقدامات ادارات و ارگان های مرتبط را خواستار شد.
دکتر مروجی معاون بهداشتی دانشگاه نیز ضمن مرور مصوبات جلسه پیشین، نمونه گیری و آزمایش مواد غذایی را از جمله فعالیت های انجام شده در این حوزه خواند و در ادامه گزارش اقدامات تمام شده از ارگان ها و ادارات ذیربط و گزارش تشکیل و راه اندازی کانون های سلامت محله در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل،را که دستور کار این نشست بود بیان کرد.
در ادامه دکتر شاه میرزایی رئیس اداره دامپزشکی کاشان گزارشی در خصوص آنفولانزای فوق حاد پرندگان در کاشان را ارائه کرد.