سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
با راه اندازی رشته علوم و صنایع غذایی(گرایش کنترل کیفی و بهداشتی) مقطع
کارشناسی پیوسته در این دانشگاه موافقت نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان؛ دکتر نازآفرین حسینی افزود: از ابتدای سالجاری تاکنون با راه اندازی ۳ رشته تخصص بیهوشی، کرشناسی ارشد اطفال و کارشناسی صنایع غذایی در دانشگاه علوم پزشکی استان موافقت شده که در مجموع تعداد رشته های دانشگاه از ۲۶ رشته به ۲۹ رشته افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه ظرفیت پذیرش دانشجو در رشته صنایع غذایی ۱۵ نفر در یک دوره است، ادامه داد: تعداد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از یک هزار و ۸۸۶ در سال ۱۳۹۵ به ۲ هزار و ۱۰۱ نفر در سال ۱۳۹۷ افزایش یافته است.
دکتر حسینی راه اندازی دانشکده داروسازی و رشته های دستیاری تخصصی یورولوژی و روانپزشکی، رشته های دکتری تخصصی میکروب شناسی، بیوشیمی، علوم تشریح، پرستاری، آموزش بهداشت و بهداشت محیط و در مقطع کارشناسی ارشد؛ راه اندازی رشته های مامایی، علوم تغذیه، اتاق عمل، هوشبری، شیمی دارویی، آموزش پرستاری، مدیریت پرستاری و فیزیولوژی را از جمله رشته هایی دانست که مقدمات راه اندازی آنها ایجاد و یا در حال ایجاد است.
وی اذعان داشت: در صورتی که سیاست های وزارت متبوع اجازه دهند، در صدد هستیم طی دو سال آینده مجوز این رشته ها را از شورای گسترش نیز اخذ نماییم.۵