در این نمایشگاه که با محوریت بومیسازی، توسعه تکنولوژی و افزایش توان تامین برگزار می شود؛ متخصصان، تولیدکنندگان، تامین کنندگان و بازرگانان صنعت فولاد ایران توانمندیهای خود در این زمینه را ارائه کردند.
پژوهشکده فولاد دانشگاه صنعتی اصفهان در نخستین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران، آخرین فعالیتهای پژوهشی خود در زمینه های گوناگون چرخه تولید فولاد را به نمایش گذاشت.
طرح نظام جامع ارزیابی کیفیت
IRC-marking
برای محصولات فولادی و طرح ارزیابی فنی و اولویت بندی تکنولوژی های تولید این محصولات از جمله فعالیتهای پژوهشکده فولاد در صنعت فولاد کشور است.
طرح های پژوهشی با عناوین صرفه جویی انرژی در بخش های کک سازی، کوره قوس الکتریکی، کوره اکسیژنی، کوره بلند و همچنین صرفهجویی انرژی در بخش ریختهگری و نورد از دیگر طرح های دانشگاه صنعتی اصفهان در این نمایشگاه است.
طراحی و ساخت آلیاژهای پیشرفته سازه ای، تحلیل قرص مگنت های مجتمع فولاد مبارکه و طراحی قرص مگنت چند هسته ای، ماشین نورد حلقه(
IUT Ring Rolling Mill
)، جایگزین کک نفتی با زغال آنتراسیت برای تزریق به کوره های فولادسازی و روش نوین اتصال فلز به پلیمر؛ برخی دیگر از دستاوردهای ارائه شده توسط پژوهشکده فولاد دانشگاه صنعتی اصفهان است.
پژوهشکده فولاد دانشگاه صنعتی اصفهان در این نمایشگاه به معرفی برخی دیگر از دستاوردهای تحقیقاتی در حال تجاری سازی، در حال اجرا و انجام شده خود پرداخت که طراحی و تدوین مدل جامع ارزیابی کیفیت (
IR - Marking
) برای فولادهای ساختمانی وارداتی به کشور، امکان سنجی و پتانسیل سنجی تولید کک سوزنی مورد مصرف در ساخت الکترود گرافیتی کوره قوس الکتریکی در کشور، شبیه سازی آزمایشگاهی فرایند آنیل پیوسته و تعیین پارامترهای عملی فرایند به منظور تولید یک محصول جدید، و امکان سنجی، طراحی و تدوین مرکز شبیه سازی مجازی مجتمع فولاد مبارکه، از جمله این دستاوردها است.
گفتنی است: نخستین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران از ۱۷ تا ۲۰ دی ماه با حضور گسترده شرکت های فولادی و معدنی و تامین کنندگان کشور، در برج میلاد تهران در حال برگزاری است.
گزارش تصویری
خبر مرتبط:
انتخاب دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان قطب پژوهشی فولاد ایران