حیرانی با تاکید بر یکی از آیات سوره بقره که میفرماید: و لا تقولوا لمن یُقتل فی سبیل الله اموت بل احیاء ولکن لاتشعرون که اعتقاد به حیات برتر و کامیابی شهدا دارد افزود: نهی این آیه شریفه از کاربرد تعبیر «اموات» درباره شهیدان بوده و بشر از درک مقام شهدا عاجز است.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند افزود: فرهنگ شهادت از صدر اسلام در مکتب ما بوده و تمام ائمه اطهار به درجه شهادت نائل شدند و این فرهنگ همچنان ادامه داشته مثل شهدای
۱۶
آذر، شهدای
۱۵
خرداد، شهدای انقلاب، شهدای جنگ تحمیلی، شهدای ترور، شهدای مدافع حرم و این نشاندهنده این است که فلسفه شهادت در زندگی بشریت جریان دارد و امیداریم بتوانیم پیروان خوبی باشیم و راه و روش شهدا را در زندگی الگوی خود قرار دهیم.
مسئول فرهنگی بنیاد شهید رباطکریم نیز در این نشست با بیان جایگاه علم در اسلام و تمدن اسلامی خطاب به دانشجویان افزود: در قرآن کریم
۷۵۰
بار درباره فراگیری علم، تحقیق و پژوهش آمده که در هیچ ادیانی دیده نمیشود و در هیچ تمدنی دیده نشده که
۸۰
بار کلمه علم بهطور واضح آمده باشد.
حسین علینژاد با استناد به فرموده پیامبر که میگوید بر هر زن و مردی فراگیری علم و دانش واجب است تصریح کرد: در هر شرایط ابزار دانشمند همتراز خون شهید است. بیاحترامی به عالم بیاحترامی به پیامبر است.
مسئول فرهنگی بنیاد شهید رباطکریم به تشریح آییننامههای آموزشی ستاد شاهد و ایثارگران پرداخت و وظیفه اصلی فرزندان شهدا و ایثارگران را طی مدارج علمی در بالاترین سطح برشمرد.
علینژاد خطاب به دانشجویان حاضر در جلسه اظهار کرد: خانوادههای شاهد و ایثارگر برای تامین امنیت و حاکمیت با جاننثاری ارزشها را پاسداری کردهاند و طبیعی است که باید خادم این قشر از جامعه باشیم. دانشجویان شاهد و ایثارگر باید در امر پژوهش و تحقیق تلاش بیشتری داشته باشند و با استفاده از ظرفیتهای موجود و استادان مجرب، در ارتقای سطح علمی دانشگاه و رفع مشکلات کشور گام بردارند.
به گزارش روابط عمومی، بیش از
۲۰۰
دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند و رباطکریم مشغول به تحصیل هستند.