معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این آیین به افزایش تولیدات علمی دانشگاه در یک سال گذشته اشاره کرد و گفت: با تصویب طرحهای تحقیقاتی باکیفیت و برگزاری کارگاههای تخصصی جهت توانمند کردن اعضای هیات علمی و دانشجویان و همچنین چاپ مقالات در نشریات معتبر بینالمللی گامهای خوبی برداشتیم که این نشان از کیفیت بالای کارهای تحقیقاتی دانشگاه است.
دکتر غلامرضا خمیسی پور گفت: دانشگاه علوم پزشکی موفق به کسب رتبه هشتم در انتشار مقالات در پایگاههای اطلاعرسانی اسکوپوس در بین دانشگاههای علوم پزشکی همتراز شده است.
وی شروع برنامه ثبت بیماریهای شایع استان و کشور را یکی از اهداف معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برشمرد و گفت: دو برنامه ثبت سینوزیت و ثبت سرطان در یکسال گذشته شروعشده است و برای ثبت برخی دیگر از بیماریها نظیر قلبی و دیابت که استان ما گریبان گیر آن است جهت شناسایی بیماران و کمک به تصمیم سازان بهداشتی در استان در دستور کار است.
مطالعه کوهورت های بعدی مثل قلب و فشارخون راهاندازی خواهد شد
دکتر غلامرضا خمیسی پور با اشاره به شروع فاز دوم کوهورت سالمندی با اعلام پیگیریهای انجامشده گفت: مطالعه کوهورت های بعدی مثل قلب و فشارخون راهاندازی خواهد شد.
حرکت به سوی دانشگاه کارآفرین و نسل سوم رویکرد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است
مدیر مرکز رشد زیست فناوری دریایی خلیجفارس بوشهر نیز گفت: در راستای دستیابی به اهداف عالی اقتصاد مقاومتی و با رویکرد حرکت به سوی دانشگاه کارآفرین و نسل سوم، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ضمن توسعه زیرساختهای لازم و تدوین و توسعه آییننامهها و سیاستهای حمایتی از فناوران و همچنین اجرای برنامههای آموزشی و فرهنگسازی در این خصوص، با پشتوانه نیروی خلاق و توانمند هیات علمی و دانشجویی ارزشمند خود موفق به بسترسازی برای شکلگیری و استقرار هشت هسته و واحد فناوری فعال در حوزه سلامت و زیست فناوری در مرکز رشد گشته است.
دکتر همام الدین جواد زاده گفت: گروه توسعه فناوری و مرکز رشد زیست فناوری دریایی خلیجفارس دانشگاه ضمن ارائه خدمات مشاورهای در حوزه کسبوکار، با بستهای حمایتی متنوعی پذیرای ایدهها و طرحهای فناورانه دانشگاهیان هستند.
مدیر اطلاعرسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه نیز هدف از تشکیل اداره علم سنجی دانشگاه را تامین اطلاعات ضروری جهت ارزیابی کمی برونداد پژوهشی دانشگاه بیان کرد و گفت: این اداره با تکمیل اطلاعات در سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی ضمن فراهم کردن امکان رتبهبندی دانشگاه در میان دانشگاههای علوم پزشکی کشور، اطلاعاتی در اختیار اعضای هیات علمی قرار میدهد که بتوانند اقدام به خود ارزیابی نمایند.
دکتر علی حمیدی در ادامه به وظایف کارشناسان اداره علم سنجی اشاره کرد و گفت: با توجه به مجلات نامعتبر و سو استفادههایی که در این زمینه صورت میگیرد کارشناسان اداره علم سنجی در امور مربوطه نیز اقدام به ارائه خدمات مشاورهای به پژوهشگران مینمایند.
مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه و همچنین معاون پژوهشی استانداری در سالن شهید بهشتی دانشگاه برگزار شد.
اسامی پژوهشگران برتر به شرح زیر است:
لیست پژوهشگران برتر سال ۱۳۹۷
دانشکده بهداشت
دکتر علیرضا رهبر
دانشکده پرستاری و مامایی
دکتر مریم روانی پور
دانشکده پزشکی: علوم پایه
دکتر شکراله فرخی
دانشکده پزشکی: علوم پایه
دکتر رامین سیدیان
دانشکده پیراپزشکی
دکتر بهرام احمدی
مراکز تحقیقاتی
دکتر صفیه مومنی صفری کوچک
فناور برتر(وب سایت سلاموز)
دکتر سید همام الدین جواد زاده
تجلیل از فعالیت پژوهشی
دکتر محمدرضا هرمز کلانتر
تاسیس مرکز تحقیقاتی بهداشت محیط سیستمی و انرژی
دکتر سینا دوبرادران
پژوهشگر برتر استانی
دکتر رضا طاهرخانی
بخش کارمندی (مراکز تحقیقات)
مژگان کشتکار
بخش کارمندی
سیما افراشته
بخش کارمندی
غلامحسین محبی
بخش کارمندی
سارا دخش
دانشجویی:
دانشجویان کارشناسی
سبحان حاجیان
دانشجویان کارشناسی
حسین حیدری
دانشجویان کارشناسی
متین نظری
دانشجویان دکترای حرفه ای
محمد هاشمی
دانشجویان دکترای حرفه ای
فرزان عضدی
دانشجویان کارشناسی ارشد
فاطمه حسین پور
دانشجویان کارشناسی ارشد
فاطمه فرجی قاسمی
دانشجوی دکترای پژوهشی
فرشید سلیمانی
رابطین وب سایت
معاونت غذا و دارو
پریسا احمدی
دانشکده دندانپزشکی
لیلی بیداری
مدیریت آمار و فناوری اطلاعات
مریم شبل حکما بوشهری نژاد - بشرا عباسکی
مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی
پریسا بهرام پور
بیمارستان بقیه الله الاعظم دیلم
اعظم صحت پور
بیمارستان شهید صادق گنجی
ابوالقاسم درویشی
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بوشهر
سمیه پورشمس - حسن پورغلام
شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی
سیدعلیرضا امینی
اداره آمار
زینب شادنیا
کمیته تحقیقات دانشجویی
احسان قربانی
انتهای پیام/ پ.ر ۲۰۳۰