عنوان برنامه
|
شروع
|
زمان
(دقیقه)
|
تلاوت آیاتی چندازکلامالله مجیدوسرودجمهوری اسلامی ایران
|
۰۹:۰۰
-
۰۹:۰۵
|
۵
|
خیرمقدم آقای دکترپاداشت(رئیس محترم پژوهشکده چای)
|
۰۹:۰۵
-
۰۹:۱۵
|
۱۰
|
سخنرانی مدعوین مسئول حاضر در مراسم
|
۰۹:۱۵
-
۰۹:۳۵
|
۲۰
|
سخنرانی علمی آقای مهندس کوروش مجدسلیمی باعنوان
:
(ضرورت ارتقای شاخص بهره وری آب و مقادیر آن در باغهای چای)
|
۰۹:۳۵
-
۰۹:۵۰
|
۱۵
|
سخنرانی علمی سرکار خانم دکتر سمر رمزی جهرمی باعنوان:
(کنترل بیولوژیک شپشک آرد آلود چای با استفاده از قارچ
bassianaBeauvaria
)
|
۰۹:۵۰
-
۱۰:۰۵
|
۱۵
|
سخنرانی آقای مهندس محسن سنجری با عنوان:
( بررسی تولید و بازاریابی چای در ایران )
|
۱۰:۰۵
-
۱۰:۲۰
|
۱۵
|
سخنرانی علمی سرکار خانم مهندس شیوا روفیگریحقیقت با عنوان:
(کاربرد چای در تولید رنگ طبیعی قابل استفاده در صنایع غذایی)
|
۱۰:۲۰
-
۱۰:۳۵
|
۱۵
|
پذیرایی
|
۱۰:۳۵
-
۱۱:۰۵
|
۳۰
|
سخنرانی علمی آقای مهندس ذبیحاله عاشوری با عنوان:
(مطالعه کاریولوژی برخی از ژنوتیپهای انتخابی و وارداتی چای در ایران)
|
۱۱:۲۰-۱۱:۰۵
|
۱۵
|
سخنرانی علمی آقای مهندس بهروز علینقیپور با عنوان:
(باغهای چای در مناطق کوهپایه، محدویت یا فرصت)
|
۱۱:۳۵-۱۱:۲۰
|
۱۵
|
تجلیل از برترینهای حوزه پژوهش، فناوری و انتقال یافتههای پژوهشکده چای
|
۱۲:۰۰-۱۱:۳۵
|
۲۵
|