جشنواره غذای سالم یکشنبه ۲۵ آذرماه با حضور بیش از ۵۰شرکت کننده با طبخ غذاهای سنتی و سالم در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار گردید.به گزارش روابط عمومی، دکتر محمدعلی فهمیده کار مسئول بسته توسعه علوم تغذیه در این خصوص بیان کرد: این جشنواره باهدف فرهنگسازی تهیه غذای سالم و سنتی با طبخ سالم (کمچرب، کمنمک و آب پز) و ترویج آن در جامعه با مشارکت کارگروه توسعه علوم تغذیه و مشارکت معاونتهای بهداشت و غذا و دارودانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه برگزار شد.دکتر فهمیده کار افزود: در جوامع مختلف رژیم غذایی نامناسب رابطه تنگاتنگی با انواع بیماریها ازجمله انواع سرطانها، دیابت، فشارخون و بیماریهای قلبی و عروقی دارد که با اندکی توجه به سفره غذایی روزانه و استفاده از روشهای سالم برای پختوپز میتوان از بسیاری از این بیماریها پیشگیری کرد.در جشنواره غذای سالم دانشگاه که ویژه کارکنان، سفیران سلامت، اعضای هیات علمی و دانشجویان بود شرکتکنندگان با استفاده از مواد اولیه باکیفیت، اقدام به طبخ غذا، پیشغذا، دسر و ... نمودند،که در داوری این غذاها علاوه بر طعم و مزه، سالم بودن آن غذا شامل میزان پایین نمک، شکر و روغن نیز مورد ارزیابی قرار گرفت.در پایان نیز به۹شرکت کننده جوایزی اهداء شد.