مدیرکل برنامه ریزی، رفاه و خدمات دانشجویی در نشست صمیمی با دبیران شورای صنفی در دومین روز از پنجمین دوره بالندگی دبیران شورای صنفی سراسر کشور با بیان اینکه امید است این نوع جلسات و نشست ها با هدف رضای خداوند و بهره مندی هر چه بیشتر دانشجومعلمان باشد افزود: همواره سعی بر حضورفعال، همکاری و مشارکت دبیران شورای صنفی در برنامه ها و بازدیدها بوده است و در این خصوص اگر مطالبه گری وجود دارد باید در چارچوب مناسب و به دور از جدل و هیاهو مطرح شود.
وی افزود: حوزه معاونت دانشجویی و همکاران اداره کل دانشجویی در این نشست گرد هم آمده اند تا مشکلات و مسائل مطرح و به شیوه صحیح حل شود و اگر این چنین نباشد یعنی مسیر را اشتباه آمده ایم.
وی اظهار کرد: اولین مرحله در این جلسات و گفتگوها طرح مسئله است اما مرحله مهمتر، ارائه راه حل عملی و کاربردی می باشد، که بدون در نظر گرفتن آن، این انتقادها و طرح مسائل به جایی نمی رسد.
وی در توضیح اینکه مسئول بودن و پاسخگو بودن در امور محوله دو مولفه مهم در انجام فعالیت ها از سوی شوراهای صنفی می باشد افزود: اگر شما تصمیم گرفته اید به عنوان سرپرست یار به همکاران استان و دانشجومعلمان کمک کنید باید تمام جوانب را در نظر بگیرید و دانشجویی که تنها مسئولیت کاری را برعهده می گیرد ولی پاسخگوی آن نیست فایده ای ندارد.
آقای آقا خانی با بیان اینکه ما دانشجومحور هستیم اما دانشجوسالار نیستیم افزود: جامعه به معلم نسبت به هر قشر دیگری، اعتماد دارد و این نشان دهنده کارکرد مثبت تربیت معلم است. وی تصریح کرد: کار تربیتی همیشه باقی می ماند ولی تربیت نباید گلخانه ای باشد بلکه باید یک تربیت واقعی باشد.
وی با بیان این موضوع که در دانشگاه فرهنگیان برای انتخاب سرپرست سراها فیلترهایی از جمله، مصاحبه، مدل شایستگی و دوره های بالندگی و متناسب با آن، شرح وظایف وجود دارد افزود: این موضوع نشان از اهمیت نقش سرپرستان سراهای دانشجویی در تربیت دانشجومعلمان دارد. وی با طرح این پرسش که انتظار جامعه از شما دانشجومعلمان و سپس دانش آموختگان چیست تصریح کرد: در وهله اول وجود خصایص و شایستگی مرتبط با شغلتان مدنظر جامعه است و این، نیاز به افزایش سطح آگاهی و دانش افزایی شما دارد. آقای آقا خانی با بیان جمله معروف شهید رجایی "که معلمی شغل نیست بلکه هنر است" تاکید کرد: معلمی عشق است و
عشق
درونی به
معلمی،
اولین درسی
است
که هر
معلم باید
بداند.