کچوئیان، نقش معلم در فرایند اجتماعی شدن دانش آموزان با نیت تعالی فرهنگ کشور، تحقق اسناد بالا دستی و رساندن کشور به مرز بلوغ و بالندگی را مهم و ضروری خواند.
به گزارش روابط عمومی معاونت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت، رضا کچوئیان در پنجمین دوره توان افزایی دبیران شورای صنفی پردیس های استانی دانشگاه فرهنگیان عصر امروز در محل مرکز آموزشی، رفاهی فرهنگیان استان قم، از فرایند اجتماعی شدن فرد سخن گفت و افزود: این فرایند ضمن آموزش شیوه های صحیح زندگی در جامعه، به فرد شخصیت داده و توانایی هایش را برای ایفای وظایف فردی به عنوان عضوی از جامعه توسعه می بخشد
.
کچوئیان، خطاب به دانشجو معلمان، با متفاوت برشمردن دیدگاه، نگرش و نوع فرهنگ خانواده ها نسبت به شغل شریف معلمی، اظهار داشت: شما معلمان آینده نقش بسیار مهمی در فرایند اجتماعی شدن دانش آموزان این مرز و بوم عهده دار هستید.
وی تصریح کرد: در این نقش عظیم نیت، تعالی فرهنگ کشور، تحقق اسناد بالا دستی و رساندن کشور به مرز بلوغ و بالندگی بسی مهم است.
سرپرست معاونت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت، نقش معلمان را در جمع اقشار جامعه مهم تر و اساسی تر خواند و گفت: آموزش و پرورش کشور باید مورد توجه خاص قرار گیرد. چرا که با حرکت صحیح و رو به رشد آموزش و پرورش شاهد پیشرفت و ترقی بیش از پیش امور کشور خواهیم بود.
عضو هیات رئیسه دانشگاه فرهنگیان تاکید کرد: تلاش ما براین است تا دانشجو معلمان امروز با شناخت کامل جامعه و شرایط حاکم بر آن، همچنین درک صحیح فرصت ها و موقعیت های موجود ضمن ایفای نقش مطلوب خود در فرایند اجتماعی شدن، تبدیل به معلمانی ارزشمند برای فردای جامعه شوند.
وی ادامه داد: با علاقمند بودن به حرفه و شغل معلمی، جایگاه رفیع آموزش و پرورش تثبیت و معلم آینده ما نیز، همان معلم گذشته و دوری خواهد بود که در جامعه، انسانی قانع، فاضل، مورد احترام و با ارزش بود.
این مقام مسئول، در ترسیم دنیای پیش رو از ده مولفه به عنوان افق های نوید بخش انسانی یاد کرد و افزود: دانشی شدن سازمان ها نویدبخش توزیع شایستگی های انسانی در سازمان است.
کچوئیان، ایجاد تغییر در الگوهای ارتباطی و حرکت از اجبار به اقناع را یکی دیگر از مولفه های نوید بخش دنیای موجود معرفی و خاطر نشان کرد: جایگزینی نسل هوشمند، حرکت به سمت استقرار معنویت، ظهور اکوسیستم های جدید کسب و کار، تمایل فزاینده به تعادل کار و زندگی و معنا پیدا کردن گرایشات خیر فرهنگی از دیگر عوامل تاثیرگذار در علاقمندی انسان به زندگی در عصر حاضر است.
سرپرست معاونت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان، سنگ بنای تغییر با تغییر نگرش به مدل رهبری در سازمان را از دیگر عوامل نوید بخش دنیای امروز توصیف و اظهار داشت: امروز با عبور از واژه های مدیریت و فرماندهی، رهبری در سازمان را به عنوان الگوی زندگی بهتر پذیرفته ایم.
عضو هیات رئیسه دانشگاه فرهنگیان، با تاکید بر فهم نسل جوان از معنای اثربخشی تصریح کرد: جامعه امروز دیگر منتظر حرکت و تصمیم مدیران نیست، مهم ایفای نقش خود و اثربخش بودن خود به عنوان فردی مسئول و وظیفه شناس در راستای تحقق توسعه و بالندگی کشور است.
کچوئیان، از فرصت های جدید یادگیری به عنوان آخرین مدل پارادایم های جدید و امیدوارکننده به آینده یاد کرد و افزود: با درک و شناخت صحیح این فرصت ها باید برابر با سند تحول بنیادین، نقشه اسلامی شدن دانشگاه و نقشه جامعه مهندسی آموزش عالی کشور حرکت و درصدد تربیت انسان هایی مفید و شایسته برای نظام آموزشی و پرورشی کشور باشیم.
این مقام مسئول، اهمیت به پژوهش، رعایت نظم و انضباط و ادب، اهتمام به پاسخگویی، خودارزیابی، تمرین دوست داشتن خود، خانواده، اساتید، دانشکده و مدیران را برای دانشجو معلمان مهم و ضروری دانست و تصریح کرد: دانشجو معلمان باید از هر فرصتی برای یاددهی و یادگیری و توسعه حرفه ای خود استفاده و ضمن حساس بودن نسبت به مسائل پیرامون خود همواره مدافع کلام حق باشند.
گفتنی است: کچوئیان در پایان پاسخگوی سوالات دانشجومعلمان حاضر در جلسه بود.
.