رویداد استارتآپ ویکند دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه با محوریت سلامت و بهداشت چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه هفته گذشته در دانشگاه علوم پزشکی شهرستان تربتحیدریه با رقابت ۱۳ ایده منتخب از میان ۶۶ ایده ارائهشده در روز نخست این رویداد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مدیرکل دفتر توسعه فناوری وزارت بهداشت با حضور در روز نخست این رویداد از بیان کرد: دانشجویان و اعضای هیات علمی بهعنوان نخبگان جامعه بایستی در حل مشکلات جامعه بخصوص حوزه سلامت و بهداشت نقشی موثر داشته باشند.
دکتر حسین وطن پور ادامه داد: ما ازنظر آموزشی در منطقه اول هستیم و پنجمین کشور صادرکننده نیروی متخصص در جهان بشمار میآییم و در حال حاضر کمتر دانشگاهی را در جهان خواهید دید که نیروی متخصص ایرانی در آن حضور نداشته باشد و علاوه بر حضور سرآمد نباشد و این بیانگر پیشرفته بودن دانشگاههای ما در امر آموزش است.
همچنین مدیرکل دفتر توسعه فناوری وزارت بهداشت بیان کرد: با توجه به رتبه رضایتبخش ایران در امر آموزش، دانشجویان باید قدرت حل مسئله در محیط کار را بیاموزند و دانشجوی کارآفرین تربت شد تا حرکت به سمت دانشگاههای نسل سوم و چهارم سرعت گیرد و دانشگاههای نسل سوم و چهارم باید در کنار آموزش و پژوهش به فناوری نیز توجه کنند که این موضوع نیازمند تربیت نیروی انسانی نخبه و فنآور است.
دکتر وطن در پایان نیز این رویداد استارت آپ را در سطح شرق کشور نادر و بینظیر عنوان کرد: باید از این طرحها و ایدهها حمایت شود و دانشجویان نخبه و توانمند خود را به کارفرما تبدیل کنند.
معاون آموزشی پژوهشی دانشگاه در خصوص این رویداد بیان داشت: سومین رویداد استارتاپ ویکند این دانشگاه علوم پزشکی با محوریت بهداشت و سلامت و با ثبتنام بیش از ۱۱۰ ایده در سایت این رویداد آغاز شد و از این تعداد ۶۶ ایده در روز نخست به ارائه طرح خود پرداختند که در مرحله پایانی آن ۱۳ ایده، گروه خود را تشکیل داده و به رقابت با یکدیگر پرداختند.
دکتر حسن اژدری ادامه داد: در این رویداد شرکتکنندگان پرانگیزهای شامل کارکنان کادر درمانی، دانشجویان رشتههای مختلف علوم پزشکی برنامهنویسان، مدیران تجاری، بازاریابهای حرفهای و طراحان گرافیک و ایدهپردازان گرد هم میآیند تا طی ۵۴ ساعت ایدههایشان را مطرح کنند، گروه تشکیل بدهند و هر گروه ایدهای را اجرا کند..
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه ضمن اشاره بااینکه اینگونه رویدادها که هم در بعد آموزشی کوشش میکند و همنسل جوان دانشجو را با مفاهیم کارآفرینی دانشبنیان آشنا میسازد عنوان کرد: این موضوع درکشورهای توسعهیافته بهعنوان یک زیرساخت و فرهنگ شناختهشده است و ما نیز در راه تحقق دانشگاههای نسل سوم و تربیت دانشجوی کارآفرین برای بار سوم در این حوزه قدم نهادیم.
شایانذکر است اختتامیه رویداد استارتاپی هنر و سلامت در روز سوم با حضور پنج داور کشوری ، نماینده جهانی استارت آپ ویکند در ایران و همچنین ۱۲ مربی در حوزه علوم پزشکی از اساتید دانشگاه برگزار شد و در روز انتهایی چهار گروه توانستند عنوان پیروزی را از آن خود کنند که از آن میان، گروه E.H.N با ایده گیره فیکساسیون لوله ان جی تیوب به مقام اول، گروه پلیت های نوین آزمایشگاه به مقام دوم و دو گروه رول از ECG و گروه دانشآموزی talk see به مقام سوم دست یافتند و درنهایت به گروههای برتر بهرسم یادبود جوایز ارزنده از سوی معاونت آموزشی و مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه اهدا شد. همچنین تیم O ICU از سوی داوران گروه شایسته تقدیر اعلام شد.