به گزارش روابط عمومی؛ جلسه نشست خیرین دانشگاه در محل سالن شورای ریاست و با محوریت انتخاب اعضای هیئت امنای بنیاد شریف برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه دکتر فتوحی ریاست دانشگاه طی سخنانی با تاکید بر پنجاه و سومین سالروز تاسیس دانشگاه صنعتی شریف به تاریخچه تاسیس بنیاد شریف اشاره کرد و افزود: دانشگاه صنعتی شریف جز اولین دانشگاه هایی بوده که توانسته اقدام به تاسیس بنیاد نماید.
وی همچنین خاطر نشان کرد: لازم است اقدامات مناسب صورت پذیرد تا بنیاد شریف به عنوان موفق ترین بنیاد در بین دانشگاه های کشور تبدیل شود. همچنین به دنبال تجدید ساختار در بنیاد شریف هستیم تا بدین وسیله اهداف دانشگاه را محقق سازیم.
در ادامه این نشست دکتر غفرانی مدیر عامل بنیاد شریف طی سخنانی افزود: به دنبال بهبود شرایط در بنیاد شریف هستیم و باید با مدیریت هزینه ها، اصلاح زیر ساخت ها، ارتقای اثر بخشی و ... بتوانیم به این مهم دست پیدا کنیم.
وی به اقدامات مهم بنیاد در سال اخیر اشاره کرد و افزود: معرفی بنیاد شریف در وب سایت ۱۸ سفارتخانه جمهوری اسلامی ایران، راه اندازی نهادهای حمایتی از دانشگاه در میان حامیان دانشگاه صنعتی شریف در خارج از کشور، همکاری با وزارت خارجه از طریق انجمن فارغ التحصیلان و سایر نهادهای وابسته، همکاری با میر بیزینس بانک (بانک ملی ایران) شعبه آسترخان روسیه از جمله مهمترین اقدامات بنیاد شریف در این زمینه بوده است.
وی تنظیم ۵۰ سند حقوقی در قالب قرارداد، تفاهم نامه و موافقت و همچنین همکاری مشترک با پژوهشگاه نیرو را از جمله مهم ترین فعالیت های حقوقی اخیر در بنیاد شریف نام برد.
در ادامه این نشست دکتر مصلی نژاد از خیرین و اعضای هیئت امنای دانشگاه صنعتی شریف طی سخنانی به بیان تجربیات موفق از تاسیس بنیاد در دانشگاه تهران و دانشکده فنی پرداخت.
دکتر مشایخی عضو هیئت علمی دانشکده ی مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف نیز به بازنگری در نقش و ساختار بنیاد شریف پرداخت و گفت: در سال۹۶ مبلغ ۲۵۳ میلیارد تومان برای ۱۲ هزار دانشجو بودجه اختصاص داده شده بود که نسبت به سال ۶۰ به یک پنجم آن کاهش یافته بود.
دکتر مشایخی به چالش های دانشگاه صنعتی شریف اشاره کرد و افزود: ناچیز بودن درآمدهای دانشگاه از محل هدایا و وقف، نگرانی از مراجعه تکراری دانشکده ها، انجمن فارغ التحصیلان و بنیاد شریف به نیکو کاران و عدم توجه به والدین و نقشی که می توانند در تعالی دانشگاه صنعتی شریف داشته باشند، از چاش هایی است که در دانشگاه با آن مواجه هستیم.
وی جذب منابع و مدیریت سرمایه را وظیفه اصلی بنیاد شریف دانست و گفت: دانشگاه های موفق دنیا همواره صندوق هایی را دارند که هزینه های دانشگاه صرفا از طریق سود آن صندوق اداره می شود و با اصل دارایی صندوق کاری نخواهند داشت و ما باید در بنیاد شریف به دنبال تحقق این مهم باشیم.