در ادامه حضور دکتر طاهری نیا معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه فرهنگیان در بیرجند، نشست با اساتید پردیس های امام سحاد (ع) و شهید باهنر بیرجند برگزار گردید.
دکتر طاهری نیا معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع اساتید این حضور را به عنوان وظیفه یاد کرد و نگاه به این جلسات را نگاه مشورتی و ارایه اطلاعات خواند.
وی با بیان اینکه در حوزه پژوهش بهترین گزاره ترویج گفتمان پژوهشی در دانشگاه فرهنگیان است، افزود: گفتمان پژوهش تربیت محور، نافع و ماموریت گرا است و بازیگران اصلی گفتمان پژوهش اعضای هیات علمی هستند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان در ادامه خاطر نشان کرد: ما از پژوهشگران حمایت می کنیم؛ بویژه پژوهشگرانی که با حوزه تربیت معلم آشنا باشد.
وی با بیان اینکه
برای ترویج گفتمان پژوهش باید به یک زبان مشترک و واحد داشته باشیم که آیین نامه ها بهترین زبان مشترک است، تصریح کرد:
برخورداری از مشورت جمعی اعضای هیات علمی، در حوزه معاونت پژوهشی ۱۹ گروه و کارگروه تخصصی داریم که بازوی ارزیابی تخصصی برای معاونت پژوهشی هستند،
تسهیل پرداخت گرنت پژوهشی که البته باید در مورد خاص مثل شرکت در همایش ها، ویراستاری مقالات، تالیف کتاب و ... باشد، استفاده
از ظرفیت حضور مهارت آموزان برای تولید علم در دانشگاه فرهنگیان از اولولیت های این معاونت است.
دکتر طاهری نیا، نکوداشت یکصدسال تربیت معلم را فرصتی برای قدردانی از تربیت معلم کشور است و گفت: امید است در استان ها هم تاریخ تربیت معلم، موزه معلم و ... داشته باشیم.
در ادامه استادان به بیان دغدغه های خود پیرامون
کمک به اساتید در اخذ پایان نامه های ارشد به عنوان استاد راهنما از سایر استانها، تمرکز
موضوعات و اولویت های پژوهشی متمرکز بر رشته های مختلف نه صرفا علوم تربیتی و امکان چاپ مقاله در
مجلات و نشریات ترکیبی یا بین رشته ای پرداختند.
همچنین در ادامه برنامه های معاون پژوهشی در خراسان جنوبی و در راستای یکصدمین سال تربیت معلم نیز از مدرسه شوکتیه بازدید شد.
شایان ذکر است پس از مدرسه عالی دارالفنون و پس از مدرسه ابتدائیرشدیه تبریز، مدرسه شوکتیه بیرجند سومین مدرسه از نوع مدارس جدید در ایران محسوب می شود.
در طبقه فوقانی موزه اسناد و تصاویر مربوط به مدرسه شوکتیه دایر شده است که مورد بازدید و معرفی قرار گرفت.