به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان پردیس استان اصفهان دکتر عروف زاد سرپرست دانشگاه فرهنگیان اصفهان، در دیدار با رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان اصفهان گفت: سابقه و قدمت دانشگاه فرهنگیان بسیار پر بار و با سبقه تربیت معلم می باشد. این دانشگاه ماموریت گرا و دارای رسالت ها و اهداف بنیادین است که برای تحقق آن برنامه های مدون وجود دارد. اهمیت این دانشگاه از آن جهت که مرجع پرورش شخصیت معلمان است و در نظام تعلیم و تربیت کشور جایگاه ممتازی دارد بر هیچ کس پوشیده نیست.
وی با اشاره به شرایط دانشگاه فرهنگیان اصفهان و معرفی آن بیان کرد: دانشگاه فرهنگیان دانشجویانی با ظرفیت ها و استعداد های بسیار خوبی دارد که باید به همه ابعاد آنها توجه شود به خصوص به بعد مهارتی آنها، یعنی دانشجو معلم باید مجهز به یک یا چند مهارت باشد تا هم در آموزش موفق باشد و هم در کنار معلمی با آن مهارت خود را تقویت کند؛ این مهارت باید هم سنگ و در شان معلم آینده باشد و بهترین جایگاه برای یادگرفتن و آموزش دادن این مهارت ها دانشگاه جامع علمی و کاربردی است که گرایش مهارتی و ظرفیت خوبی دارد.
عروف زاد اظهار کرد: یک معلم دارای مهارت و مسلط به فنون، بهتر می تواند برای تعلیم و تربیت راهگشا باشد؛ در دانشگاه فرهنگیان ما به دنبال پرورش بعد مهارتی دانشجو معلمان در کنار دیگر ابعاد هستیم و این شرایط با تعامل و استفاده دو جانبه از ظرفیت های دو مجموعه دانشگاهی فراهم خواهد شد.
وی عنوان کرد: تلاش ما در دانشگاه فرهنگیان ارتباط با دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی مختلف در سطح استان است تا از ظرفیت ها به صورت دو جانبه استفاده شود و بتوان شرایط دانشگاه فرهنگیان را تقویت کنیم وبا عنایت به کمبود معلم نیاز است که دانشگاه در سطح بالاتری کار کند و نیروی بیشتری را آموزش دهد.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی:
امکان تحقق شعار هر فارسی زبان یک مهارت برای دانشجو معلمان وجود دارد
.
سید حسن قاضی عسکر در دیدار با سرپرست دانشگاه فرهنگیان اصفهان گفت: دانشگاه جامع علمی و کاربردی در اصفهان دارای ستاد مرکزی است که ۴۳ مرکز را تحت پوشش دارد که اکثر آنها خصوصی است و هشت مرکز زیر مجموعه ستاد هستند، در ستاد دانشگاه نظارت روی آموزش در مراکز صورت می گیرد که در زمینه مهارتی آموزش به خوبی انجام بگیرد.
وی با بیان اینکه شعاری در دانشگاه وجود دارد مبنی بر اینکه "هر فارسی زبان یک مهارت"؛ افزود: می خواهیم این شرایط برای دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان هم ایجاد شود و در اوقات فراغت یک مهارت را به آنها آموزش دهیم، البته مهارتی که در شان و منزلت معلم باشد و ضمن اشتغال در شغل شریف معلمی یک مهارت کاربردی را هم بداند.
قاضی عسکر گفت: در دانشگاه جامع علمی و کاربردی ۲۵۰ رشته فعال وجود دارد و سعی شده ۸۰۰ شغل را به رشته تحصیلی تبدیل کند.یک مشکل اساسی در کشور ما این است ۱۴ درصد آموزش ها مهارتی است و اگر نظام استاد شاگردی را هم در نظر بگیریم می شود ۲۰ درصد آموزش مهارتی؛ که این آمار در کشورهای اروپایی بسیار بالاتر است.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی عنوان کرد: باعنایت به اینکه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان از نخبگان هستند شرایط برای آموزش مهارت های مهم فراهم است و قصد داریم مهارت هایی که در ۴۳ مرکز ما وجود دارد به دانشجو معلمان ارائه دهیم. کسی در آموزش به دیگران موفق تر است که مهارت و فن لازم را داشته باشد. متاسفانه در جامعه ما گرایش به مدرک گرایی یک نوع آسیب شده است.
وی در خاتمه ابراز امیدواری کرد: با تفاهم فی مابین زمینه برای استفاده راهبردی و دو جانبه از ظرفیت ها فراهم شود.