در ابتدای برنامه دکتر حمیدیه دبیر کل جشنواره طی سخنانی ضمن معرفی کلی سومین کنگره سلول های بنیادی گفت:در این کنگره پذیرای شرکت کنندگانی از کشورهایی همچون:فرانسه، هلند،ژاپن،اسپانی، کانادا، آمریکا ، انگلیس و...هستیم.
وی گفت: :جشنواره سوم شامل ۹ بخش اصلی شامل: ۱. کنگره بینالمللی۲. کارگاههای آموزشی تخصصی۳. شرکتهای دانشبنیان۴. فنبازار۵. کانون اندیشه و نوآوری۶. جایزه ملی۷. رویداد استارتاپها۸. بخش دانشجویی و ۹. بخش دانشآموزی است.
در ادامه برنامه دکتر اصغری رییس سازمان غذا و دارو طی سخنانی گفت:سازمان غذا و دارو به لحاظ ماموریت ذاتی خود شوراهای مختلفی را برگزار می کند که بتواند با همکاری با سایر دانشگاه هاو مراکز علمی و تحقیقاتی دارو و مواد غذایی با کیفیتی را وارد بازار نماید.
وی گفت: با توجه به اینکه سلول های بنیادی در دنیا علم جدیدی است اما امیدوارم کشور ما با پیشرفت های خوبی که تا به امروز در این موضوع داشته بتواند به جایگاه اصلی خود در دنیا برسد.

در ادامه برنامه دکتر قادری فر رییس مرکز توسعه فناوری های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طی سخنانی گفت:به استناد مراجع علم سنجی معتبر دنیا ایران رتبه ۱۶ تولید علم دنیا را به دست آورده است و امیدواریم این جایگاه هر سال بهبود یابد.
وی گفت:۳۷۰۰شرکت دانش بنیان در کشور در حال فعالیت است که از این بین تعداد ۱۳۰ شرکت به صورت خاص در حوزه سلول های بنیادی در حال فعالیت هستند و به نتایج خوبی هم تا کنون دست یافته اند.
دکتر قادری فر به وجود ۴ مرکز طب بازساختی در کشور اشاره کرد و گفت:این مراکز در کلان شهرهایی همچون تهران، تبریز ،شیراز و کرمان راه اندازی شده و به زودی در دیگر شهرهای کشور نیز بسط و گسترش خواهد یافت.
در ادامه سومین کنگره بین المللی سلول های بنیادی دکتر شاد نوش سرپرست مرکز پیوند و امور بیماری های وزارت بهداشت طی سخنانی از زحمات دانشمندان و محققین کشور در زمینه سلول های بنیادی تشکر کرد و گفت:با زحمات این عزیزان توانسته ایم تا کنون ۱۳ مرکز پذیره نویسی در کشور به صورت شبکه ای راه اندازی نماییم که عضویت جهانی نیز دارد.
وی از وجود ۱۸ مرکز پیوند استخوان در کشور خبر داد و گفت:روزانه به کمک این مراکز تعداد زیادی از بیماران تحت درمان قرار می گیرند.
گفتنی است درادامه سومین کنگره بین المللی سلول های بنیادی قرار داد انتقال فناوری پوست مصنوعی دانشگاه صنعتی شریف به عنوان یکی از محصولات فناورانه این دانشگاه به امضا رسید .
گفتنی است: این قرداد تجاری سازی بین دانشگاه صنعتی شریف و شرکت همانند ساز بافت کیش به امضا رسید .
