کارگاه مشترکی با همکاری معاونت اجتماعی و معاونت بهداشتی دانشگاه برای گروهی از کارشناسان سلامت روان، مراقبین سلامت و مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان همدان و با حضور کارشناسان مرتبط هر دو معاونت در سالن جلسات معاونت بهداشتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی دانشگاه، در این کارگاه ابتدا رنجبران رئیس گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان اهداف برگزاری کارگاه توضیحاتی در خصوص اهمیت اجتماعی شدن سلامت به نقش موثر سازمانهای مردم نهاد و تشکل های محلی و رویکردهای اجتماع محور در پیشگیری و کنترل آسیبهای اجتماعی بیان کرد.
در ادامه نیکروش رئیس اداره همکاری بینبخشی و توسعه پایدار معاونت اجتماعی گفت: موضوع اجتماعی شدن سلامت یکی از مهمترین برنامههای وزارت بهداشت در سال ۹۷ اعلام شده است که تحقق آن مستلزم توسعه همکاری و هماهنگیهای بینبخشی و برونبخشی و مشارکت ساختارمند و فعال فرد، خانواده وجامعه محقق خواهد بود.
وی اشاره کرد از آنجایی که بحث مداخلات اجتماع محور جزو برنامههای مشترک هر دو معاونت در سال ۹۷ میباشد، لذا برنامه کمپین (پویش) آموزش آگاهی اجتماعی با تمرکز بر آسیبهای اجتماعی اولویتدار منطقه با همکاری مشترک این دو معاونت طراحی شد و در برخی از مرکز خدمات جامع سلامت شهرستان همدان اجرا خواهد شد.
وی در ادامه توضیحاتی در خصوص مفاهیم و اصول جلب حمایت همهجانبه بیان کرد.
سپس اسکندری رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت اجتماعی مباحثی در خصوص اهداف، عناصر و مراحل جلب حمایت همهجانبه برای شرکتکنندگان بیان کرد.