مدیریت نظارت برمواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه، دوره های آموزشی ویژه صنف آرایشگران زنانه را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، مدیریت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه در راستای برنامه عملیاتی سال جاری این معاونت و به منظور افزایش آگاهی و ارتقای سطح دانش عمومی آرایشگران سه دوره آموزشی شامل آشنایی با کالاهای آرایشی و بهداشتی سلامت محور، سامانه ردیابی و رهگیری کالاهای آرایشی و بهداشتی وآشنایی با نشانگرهای رنگی را برای صنف آرایشگران برگزار کرد.
در این دوره آموزشی مهندس حمید شیرازیان، کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه، چگونگی تشخیص کالاهای سلامت محور سالم از کالاهای قاچاق و سامانه (
TTAC
) یا سامانه ردیابی و رهگیری کالاهای آرایشی و بهداشتی را برای حاضران شرح و به سوالهای آنان پاسخ داد.
در ادامه مهندس ماریا قادری فرح، کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه، آرایشگران را با نشانگرهای رنگی تغذیه ای برای انتخاب درست مواد غذایی و داشتن سبک زندگی سالم به منظور پیشگیری از بیماری های غیر واگیر آموزش داد.
در این دوره آموزشی پفلت آموزشی نشانگرهای رنگی تغذیه ای در بین حاضران توزیع شد.