رتبه ۷۱ کارشناسی ارشد مشاوره که یکی از دانشجویان نابینای دانشگاه کردستان است، گفت: بنا به تدابیر، مهربانیها و شرایطی که در دانشگاه کردستان برای نابینایان تعبیه شده است، تصمیم گرفتم که ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد را نیز در دانشگاه کردستان سپری کنم.
«اوین محمدی» در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه هم اکنون دانشجوی ترم اول کارشناسی ارشد رشته مشاوره گرایش مشاوره خانواده است، اظهار کرد: مقطع کارشناسی خود را در دانشگاه کردستان و در رشته روانشناسی بالینی گذراندهام.
وی با اعلام اینکه در کنکور کارشناسی ارشد ۹۷ موفق به کسب رتبه ۷۱ شده است، افزود: در زمان تعیین رشته با وجود آنکه میتوانستم دانشگاه تهران را انتخاب کنم، با ترجیح و انتخاب خودم و دلبستگی که نسبت به دانشگاه کردستان داشتم و همچنین مشاهده کمک و دلسوزی مسئولین این دانشگاه در دوران کارشناسی، ترجیح دادم که تحصیلم در مقطع کارشناسی ارشد را نیز در دانشگاه کردستان ادامه دهم.
این دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه کردستان که موفقیت خود را ناشی از لطف خداوند، پشتکار، اراده و نزدیکی به خدا میداند، گفت: ذات حق تعالی وجودی است که میتواند به تمام انسانها کمک کند، یقیناً کسی که احساس این را داشته باشد که خداوند حامی اوست، اراده انجام هر کاری را خواهد داشت.
محمدی با تاکید بر اینکه توکل به خدا در راس تمامی امور قرار دارد، تصریح کرد: پس از خداوند، خانواده حامی من بوده و در تمامی حوزههای فعالیتی مرا به سوی تجربیات تازه و موفقی که امروز از دستاوردهای آن استفاده میکنم، سوق دادهاند.
وی هدف از ادامه تحصیل در رشته مشاوره به ویژه مشاوره خانواده را تلاشی در راستای کمک به جامعه و خانوادههایی دانست که بر سر مسائل ساده به دلیل کمبود آگاهی و بیتوجهی درگیر پروسه جدایی شدهاند.

این دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه کردستان با بیان اینکه غیر از تحصیل در فعالیتهای هنری از جمله موسیقی معلولین، ساز نی و گویندگی فعال است، خاطرنشان کرد: از جمله موفقیتهای هنری که تا به امروز کسب کرده دو آلبوم شعر و دکلمه است که آخرین آن که شامل بازخوانی اشعار شاعر گرانسنگ کُرد خاتون مستوره اردلان بود در مرداد ماه اخیر رونمایی شد.
محمدی با اشاره به اینکه نابینایی مانعی است که قشری از جامعه را درگیر خود ساخته، ادامه داد: واقعیت این است که یک سری محدودیتهایی در پس این معلولیت وجود دارد، اما باید سعی کرد که خود مانع جدیدی را خلق نکرده و در مقابل با کنار آمدن با موانع، از سقف تواناییهای خود استفاده کرده و در راستای نیل به اهداف و آرزوهای خود تلاش کرد.
وی در پایان ضمن قدردانی از زحمات مسئولین دانشگاه کردستان به ویژه دکتر اخلاقیان و کسانی که حامی معلولین بودهاند، یادآور شد: خوشبختانه وضعیت حاکم در دانشگاه کردستان برای نابینایان بسیار شایان تقدیر و در شان نابینایان است که این خود بهترین برهان برای قدردانی از زحمات مسئولین و متولیان دانشگاهی است.