رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از راه اندازی نظام ارجاع الکترونیک در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: صرفه جویی و مدیریت منابع از برکات نظام ارجاع الکترونیک است که منافع آن بدون شک به جامعه میرسد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، دکتر سعید رضا قنبری زاده در جلسه مشترک دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با مدیریت و کارشناسان بیمه سلامت، اظهار کرد: بیمه سلامت به معنی علمی یک سازمان بیمه ای نیست بلکه در واقع یک سازمان عام المنفعه است که از محل منابع عمومی دولت اداره می شود بطوری که حجم عمده بیمه شده ها در ازای دریافت خدمات حتی یک ریال حق بیمه پرداخت نمی کنند و این هزینه ها باید از طریق دولت تامین شود.
وی با اشاره به این جمله از مقام معظم رهبری "اگر کسی در خانواده ای مریض شد بیش از رنج مریض داری رنج دیگری نداشته باشد" افزود: در حال حاضر اگر فردی در بدترین شرایط مالی باشد باز هم می تواند از خدمات بیمه سلامت همگانی استفاده کند و این از برکات طرح تحول نظام سلامت است.
ایشان با بیان اینکه بیمه سلامت اگر بخواهد پایدار بماند باید حتما به مدیریت منابع و مصالح نگاه ویژه ای داشته باشد، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بیمه سلامت در واقع سازمان عام المنفعه است و از بودجه عمومی دولت استفاده می کند مدیریت منابع و کنترل هزینه های آن در واقع حفظ بیت المال است.
دکتر قنبری زاده تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه یکی از دانشگاههای موفق در زمینه مدیریت و کنترل هزینه ها بوده و امید است این همکاری دو جانبه بین دانشگاه و بیمه سلامت بیشتر از گذشته ادامه داشته باشد.
رئیس دانشگاه از راه اندازی نظام ارجاع الکترونیک در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تا پایان امسال و یا اوایل سال آینده خبر داد و افزود: امید است با همکاری بیمه سلامت بتوانیم نظام ارجاع الکترونیک را هر چه سریعتر راه اندازی کنیم چراکه صرفه جویی و مدیریت منابع یکی از مهم ترین اهداف دانشگاه است
در پایان این جلسه از زحمات و خدمات دکتر خراسانی ریاست بیمه سلامت تربت حیدریه قدردانی شد.