مراسم آغاز سال تحصیلی جدید دانشکده محیط زیست برگزار شد
مراسم آغاز سال تحصیلی ۹۷ در دانشکده محیط زیست با حضور رئیس، معاون، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان این مرکز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده محیط زیست، در ابتدای این مراسم دکتر امیدی نیا رئیس دانشکده ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی به دانشجویان و کارکنان گفت: دانشگاه وظایف کلاسیکی دارد که آموزش و پژوهش از آن جمله اند اما نهایت هدف آن ارائه خدمات اجتماعی و تربیت انسان مسئول و شهروند فرهیخته است.
وی با بیان اینکه برخی متخصصان حوزه مدیریت بر این باورند که در ۳۰ سال آینده شاید فقط بنای یادبودی از دانشگاه های بزرگ بر جا بماند افزود: حالا از دانشگاه های بزرگی مانندی جندی شاپور و اسکندریه فقط نامی باقی مانده است، به همین دلیل نباید دانشگاه را با بنا و فضای فیزیکی شناخت بلکه باید دانش پژوهشی را به درون زندگی برد تا بتوان انسان خردمند و مسئول تربیت کرد. تنها در این صورت است که می توان به رشد بی انقطاع و خودشکوفایی امیدوار بود.
سرپرست معاونت آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به جایگاه نماز به عنوان در دسترس ترین و بی هزینه ترین ابزار برای درک معیارهای اخلاقی افزود: یکی از مهمترین شاخصه ها در فضای دانشگاهی رعایت اخلاق حرفه ای است. امری که می تواند به تسهیل دانش اندوزی و دانش ورزی کمک کند و انتظار می رود نه تنها دانشجویان بلکه اعضای هیات علمی و کارکنان با جدیت به آن اهتمام بورزند.
وی بیان داشت: محیط زیست میراث گذشتگان نیست، بلکه ذخیره ای برای آیندگان است و در دانشکده محیط زیست این نگاه حاکم است و ما دنبال آن هستیم تا فهم و درک تازه ای از آموزش و پژوهش را ارائه کنیم که در آن بتوان برای رفع مشکلات ارائه راهکار داشته باشیم، دانشگاهی که در خدمت حل مسائل و مشکلات نباشد یک فضای آکواریومی سرشار از توهمات اقیانوسی است.
امیدی نیا با اشاره به منشور حقوق دانشجویی افزود: یکی از مهمترین وظایف ما این است که فضایی شاداب، همراه با نشاط و امید اجتماعی برای افزایش همکاری ملی ایجاد کنیم و در این راستا در سمت جدیدی که در سازمان حفاظت محیط زیست عهده دار آن شده ام از خلاقیت، نوآوری و هر ایده پیشروانه ای که بتوان به جایگاه محیط زیست در کشور کمک کند استقبال می کنم و در دانشکده هم زیرساخت های آن را آماده کرده ایم.
در ادامه این مراسم حجت السلام و المسلمین فیاض نماینده نهاد رهبری دانشکده با تبریک آغاز سال جدید تحصیلی بیان داشت: اسلام در بسیاری از امور به تعادل و میانه روی توصیه می کند اما در خصوص علم می خواهد انسان مسلمان در راس امور باشد، برای همین ذکر می کند که یا علم را کسب می کنید و اقتدار با توست یا کسب نمی کنی که غلبه را باید بپذیری. بر همین اساس می توان امروز مشاهده کرد که بسیاری از کشورها با سلاح علم توانسته اند سلطه ایجاد کنند.
ایشان با اشاره به اینکه دو حوزه علم و حاکمیت می توانند به نهادینه شدن دین کمک کنند گفت: در دین اسلام بعد از نماز، بیش از ۱۱ هزار حدیث در خصوص طب وجود دارد که نشان دهنده اهمیت و جایگاه دانش در دین ماست.
حجت السلام و المسلمین فیاض بیان داشت: وقتی حدیث داریم که می فرماید شکستن یک شاخه درخت مانند شکستن بال فرشته است، همین امر کافی است تا جایگاه محیط زیست را در دین اسلام رفیع بدانیم. نشانه هایی مانند این وجود دارد که ما دین اسلام را دین کامل می دانیم و معتقدیم برای هر بُعد زندگی صاحب اندیشه و سبک است.
در ادامه این برنامه جمعی از کارکنان دانشکده محیط زیست به منظور پاسداشت تلاش های دکتر امیدی نیا رئیس و دکتر گشتاسب معاون دانشکده محیط زیست با اهدای لوح تقدیر، از ایشان تجلیل کردند. پخش کلیپ های تصویری و برگزاری نشست پرسش و پاسخ با حضور مدیران گروه ها از دیگر بخش های این برنامه بود.
|