به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، اولین جلسه کارگروه تخصصی پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور در سال ۱۳۹۷ با حضور اعضاء و با دستور کار ارائه گزارش عملکرد کمیته مبارزه با قاچاق کالا در شش ماهه اول سال، بررسی وضعیت گشت های مشترک، بررسی وضعیت پرونده های ارجاعی به تعزیرات حکومتی و پیگیری مصوبات قبلی در محل سالن جلسات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در این کارگروه با اشاره به اهمیت مبارزه با کالاهای سلامت محور قاچاق گفت: سلامت جامعه و مردم موضوع مهمی است که باید با هر پدیده ای که این موضوع را به خطر اندازد به طور جدی مبارزه شود.
دکتر کبری ناصری با تاکید بر فرهنگ سازی موضوع مبارزه با کالاهای سلامت محور قاچاق در بین آحاد مردم گفت: باید با برنامه ریزی و اطلاع رسانی و آموزش صحیح مردم را نسبت به خطرات و مضرات استفاده از این کالاها بیشتر آگاه کنیم.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت موضوع انجام گشت های مشترک بازرسی از مراکز عرضه کالاهای سلامت محور گفت: متاسفانه برخی از اعضای گشت مشترک اهتمام لازم را برای شرکت در این برنامه ندارند.
دکتر ناصری ادامه داد: یکی از مهمترین اقداماتی که گشت ها مشترک انجام می شود موضوع اطلاع رسانی چهره به چهره ، آگاهی و آموزش به فروشندگان کالاهای سلامت محور است.
وی همچنین به ارائه آمار گشت های مشترک برگزار شده طی شش ماهه اول سال جاری پرداخت و گفت: طی این مدت در مجموع ۴۱۵ مورد بازرسی از مراکز عرضه کالاهای سلامت محور شامل ۱۴۸ مورد داروخانه، ۳۷ مورد عطاری و باشگاه های ورزشی، ۸۳ مورد خوراکی و آشامیدنی، ۱۲۷مورد آرایشی و بهداشتی و۲۰ مورد تجهیزات پزشکی انجام شده است.
در ادامه خانم مهندس شاکری دبیر کارگروه تخصصی پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور گزارشی از عملکرد کمیته مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور در شش ماهه اول سال ارائه کرد.
گفتنی است در ادامه این جلسه و بر اساس دستور کار اعضا در خصوص موضوعات مورد طرح بحث و تبادل نظر کردند.