معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد برنامههای هفته روز جهانی غذا را تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر امام بخش قائدی در حاشیه نشست صبحانه سالم در جمع کارکنان و مسوولان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اظهار داشت: هفته جهانی غذا را در پیش داریم که این هفته با شعار «تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت» و شعار جهانی «تلاش برای دنیای بدون گرسنه تا سال ۲۰۳۰» و با محوریت ویژه برنامه های هفته جهانی غذا امسال برگزار می شود.
وی ادامه داد: فرهنگ سازی و آگاه سازی مردم نسبت به غذای سالم و حلال و وعده های غذایی مفید یکی از اولویت و برنامه های این هفته است که ما از ظرفیت ائمه جمعه، هنرمندان و کارشناسان برای ترویج فرهنگ غذای سالم بهره خواهیم برد.
دکتر قائدی از اجرای برنامه های مختلف از جمله دیدار با ائمه جمعه، همایش پیاده روی، برگزاری صبحانه سالم در مدارس تمامی شهرستان ها، تهیه و توزیع بروشور و کاتالوگ هایی با محتویات غذای سالم و امنیت غذایی، تقدیر از واحدهای برتر تولیدی و اعطای نشان و مصاحبه و گفتوگو با رسانهها و صدا و سیما در این هفته خبر داد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد خواستار حمایت مدیران دستگاههای اجرایی از تولیدات داخل شد و گفت: به طور حتم دستگاههای اجرایی با خرید محصولات داخل استان میتوانند به رونق تولید و ایجاد اشتغال کمک کنند.
وی بیان کرد: ضرورت برچسپ کالا، مبارزه با قاچاق کالا، ترویج و معرفی نشان ایمنی، سلامت، طراحی و اجرا به جد در دستور کار سازمان غذا و دارو است و در این زمینه از هیچ کوششی برای تحقق دغدغه سازمان دریغ نمیشود.
دکتر قائدی عنوان کرد: در تمام دنیا ۶۰۰ میلیون از چاقی رنج میبرند و یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون نفر نیز دچار اضافه وزن هستند و به نوعی میلیونها نفر به دلیل جنگ، زلزله و غیره دچار فقر و گرسنگی هستند.
وی خواستار اصلاح الگوی تغذیه برای حفط و ارتقای سلامت شد و گفت: مردم این استان نسبت به خوردن کباب اشتیاق فراوانی دارند در حالی دود سرطانزا بوده و در واقع عامل بسیاری از بیماریها خوردن بیش از حد گوشت است.۱
انتهای پیام/