رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، چهارشنبه ۱۸ مهر در استانداری و با حضور استاندار، روسای بیمارستان های خصوصی و جمعی از مقامات استانی اظهار داشت: بخش خصوصی در اصفهان در حالی ۳۵ درصد از بار درمان را بر دوش دارد که در تهران نیمی از بار درمان بر دوش بخش خصوصی است.
خانم دکتر طاهره چنگیز بیان داشت: هرچه بخش خصوصی در حوزه درمان فعال تر شود، شاهد کاهش جمعیت مراجعه کنندگان به بیمارستان های دولتی هستیم.
وی ادامه داد: رویکرد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درباره بخش خصوصی، همکاری و تعامل است و رقابت و تقابلی در کار نیست.
خانم دکتر چنگیز با اشاره به رویکرد وزارت بهداشت مبنی بر منضبط شدن درمان در استان ها، افزود: برای دادن مجوزها به بخش دولتی سختگیری می شود و سختگیری برای بخش خصوصی نداریم.
وی اضافه کرد: الزامی برای بیمارستان های خصوصی به منظور پذیرش بیمه هنگام ارائه خدمات غیر اورژانسی وجود ندارد اما ملزم به رعایت تعرفه های بخش خصوصی هستند.
رئیس دانشگاه با اشاره به اینکه این استان دارای حدود هفت هزار تخت بستری است، گفت : ۳۵ درصد از آنها متعلق به بخش خصوصی و ۶۵ درصد دولتی است.
وی افزود : سهم بخش خصوصی در حوزه درمان در برخی از استان های بزرگ همتراز اصفهان نزدیک به ۵۰ درصد است.
وی با اشاره به اینکه بر اساس برنامه های چشم انداز ۱۴۰۴ ظرفیت تخت های بستری استان اصفهان باید به دو برابر رقم فعلی یعنی ۱۴ هزار تخت برسد، تصریح کرد: با برنامه ریزی هایی که در استان صورت گرفته، مقرر شده است این ظرفیت تا سال ۱۴۰۴ به ۱۴ هزار تخت برسد و سهم بخش خصوصی به ۴۶ درصد افزایش پیدا کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه رویکرد معاونت درمان دانشگاه تسهیل کننده کار با رعایت ایمنی بیماران است، اضافه کرد: ما خواهان ارائه خدمات پاک در همه مراکز درمانی و جلوگیری از تقاضاهای القایی برای کسب درآمدهای بیشتر هستیم.