رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت خبر داد:
|
شنبه، ۱۴ مهر ۱۳۹۷
|
برگزاری
فراخوان دفاتر خدمات سلامت از
۱۴
مهرماه
رییس مرکز سلامت محیط و کار
وزارت بهداشت با بیان اینکه اقدامات موثر دفاتر خدمات سلامت به عنوان ارائه دهنده
خدمات در بخش خصوصی از مولفه های مهم در ارتقای وضعیت بهداشتی در مراکز تهیه و
توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی است، گفت: وزارت بهداشت در جهت افزایش تعداد دفاتر
خدمات سلامت در کشور در نظر دارد فراخوان کشوری برگزار کند و علاقه مندان می
توانند از روز شنبه
۱۴
مهرماه با مراجعه به سایت
https://reg.ava-salamat.ir/
در
فراخوان شرکت کنند
.
به گزارش وبدا، دکتر احمد
جنیدی ارائه هر چه بهتر خدمات بهداشتی در سطح جامعه و افزایش نظارت های بهداشتی را
از وظایف مهم وزارت بهداشت دانست و گفت: در حال حاضر، مرکز سلامت محیط و کار وزارت
بهداشت بر وضعیت بهداشتی بیش از دو میلیون واحد صنفی در سطح کشور نظارت دارد و در
همین راستا جهت ارتقای وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی
و افزایش ایمنی مواد غذایی در سطح عرضه و با استناد به تبصره
۳
قانون اصلاح ماده
۱۳
قانون مواد خوردنی،
آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و مواد
۲۴
،
۲۵
و
۴۱
آیین نامه اجرایی ماده
۱۳
قانون اصلاح مواد خوردنی،
آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی مصوبه دولت، دفاتر خدمات سلامت ایجاد شد
.
وی افزود: دفاتر خدمات سلامت
با بهره گیری از توان بخش خصوصی، بازدیدهای بهداشتی از واحدهای صنفی را افزایش
داده و باعث ارتقای وضعیت بهداشت عمومی در جامعه می شود و در کنار این مسائل
اشتغال زایی نیز فراهم می شود
.
دکتر جنیدی با بیان اینکه
تاکنون دو مرحله فراخوان ایجاد دفاتر خدمات سلامت برگزار شده است، افزود: در مجموع
۴۰
دفتر در تهران و
۳۸
دفتر در مشهد، نیشابور،
خراسان شمالی، قم، البرز، ارومیه، همدان، کرمانشاه، کردستان و بندرعباس راه اندازی
شده است و
۱۱۶
هزار و
۹۲۵
ممیزی بهداشتی از واحدهای صنفی توسط دانش کارشناسان بهداشت محیط در دفاتر ذکر شده
انجام شده است و با بهره گیری از نظرات تخصصی دفاتر از بیش از
۳
هزار واحد صنفی که دارای
نواقص بهداشتی بودند رفع نقص صورت گرفته و از تعطیلی واحد صنفی پیشگیری شده است که
این امر دستاورد مهمی در جهت ارتقای سطح سلامت آحاد جامعه و بهبود کسب و کار اصناف
است
.
رییس مرکز سلامت محیط و کار
وزارت بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: اعتماد به بخش خصوصی با نظارت و برنامه ریزی
درست می تواند موفقیت در نظارت های بهداشتی را چندین برابر کند و انتخاب افراد
توانمند و با انگیزه مناسب می تواند در جهت نیل به اهداف تعیین شده کمک کننده باشد
.